Idei de cadouri pentru un Crăciun de poveste

image
Ca de fiecare Crăciun, provocarea o reprezintă căutarea cadoului potrivit pentru persoanele dragi. Sursa foto: Unsplash

Sărbătorile încep să bată timid la ușă. Rafturile magazinelor au început deja să fie pline cu decorațiuni pentru brad, globuri, instalații colorate, oameni de zăpadă și fulgi de nea sclipicioși. Ca în fiecare an, provocarea o reprezintă căutarea cadoului potrivit pentru persoanele dragi. Având în vedere că paleta de opțiuni este atât de diversificată, decizia este cu atât mai dificilă.

Trebuie să te încadrezi într-un anumit buget, să ții cont de ce ai cumpărat anii trecuți de Crăciun, să fie pe gustul persoanei care primește darul și să îmbine partea emoțională cu cea practică. Sunt atât de multe elemente care trebuie luate în calcul! De aceea, o listă cu principalele patru categorii cu care niciodată nu vei da greș îți va simplifica alegerea. Astfel, vei putea cumpăra cadourile perfecte pentru cei dragi economisind timp și pentru celelalte lucruri pe care le ai de făcut în preajma sărbătorilor.

Parfumurile bune nu dau niciodată greș

Cauți un cadou universal, cu succes garantat? Parfumul nu va da niciodată greș. Dacă știi deja care sunt preferințele ei sau lui, alegerea este simplă. În cazul în care vă cunoașteți de puțin timp și nu știi exact ce să alegi, poți apela la următorul truc. Mergeți direct în magazin și testați mai multe produse. Îi poți spune că ai nevoie să îți ofere un sfat pentru a găsi cadoul potrivit pentru un prieten drag sau pentru sora, fratele sau părinții tăi. Printre teste strecoară întrebarea „ție ce parfum îți place cel mai mult”. O altă idee este să alegi un parfum din categoria Carolina Herrera de la Sephora unde vei găsi o serie întreagă de produse potrivite pentru orice tip de personalitate - indiferent dacă eleganța, rafinamentul, simplitatea sau dimpotrivă extravaganța și culoarea sunt caracteristicile care definesc persoana iubită. 

Cărțile merg la sigur

Cărțile sunt genul de cadou care nu se demodează niciodată. Există pe piață cel puțin o carte potrivită pentru persoana dragă, indiferent de vârstă. Nu trebuie să cunoști preferințele ei în materie de lectură. Apelează la topul celor mai vândute și apreciate cărți din anul 2019 și cu siguranță vei avea succes. Titluri precum: Istoria albinelor, Sapiens.Scurtă istorie a omenirii, Fiica ceasornicarului sunt printre cele mai căutate cărți de anul acesta. De asemenea, biografiile personalităților celebre sunt un punct de reper atunci când nu știi ce să cumperi. Poți pune alături de o carte și un album cu muzică ideală pentru serile de citi, de exemplu, un CD al artiștilor Norah Jones, Etta James sau Ed Sheeran este cu siguranță potrivit.

Jocurile sunt pe placul multor oameni

Jocurile de societate nu ar trebui să lipsească din casa nimănui. Le poți lua cu tine în concedii sau vara, când ieși cu prietenii la un picnic la iarbă verde. De asemenea, sunt soluția ideală împotriva plictiselii. Petrecerile organizate la tine acasă pot include și o sesiune de boardgaming. Jocurile de societate sunt un cadou potrivit în special pentru cei tineri, așa că merită să fie luate în calcul, mai ales că rafturile librăriilor sunt tot mai pline de astfel de produse, așa că ai de unde alege.

Obiectele de oferit în sezonul de iarnă

  • Mănușile
  • fularele
  • eșarfele colorate
  • papucii pufoși pentru casă
  • halatele călduroase de baie
  • pijamalele cu reni, oameni de zăpadă sau brăduți par un clișeu, multe persoane fug de ele crezând că genul acesta de cadou este unul total lipsit de imaginație.

Nu întotdeauna. Există persoane care adoră genul acesta de daruri, mai ales că ele pot fi purtate într-o singură perioadă. Cei care îndrăgesc simbolurile de Crăciun apreciază și obiectele de genul acesta, așa că nu evita să le iei în calcul. Alături de ele poți crea și o felicitare DIY (Do it yourself) sau un glob cu un mesaj personalizat.

În ziua de astăzi, opțiunile în materie de cadouri sunt nelimitate. Totul depinde de bugetul pe care ești dispus să îl aloci, de inspirația de moment, de lista cu categorii spre care vrei să te orientezi și de timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a hoinări prin magazine.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg
operatie medici jpeg
archie battersbee jpg