Idei geniale de a-ţi organiza frigiderul

Ultima actualizare:

    Să ai un frigider curat, organizat, te ajută nu doar atunci când cauţi repede ceva, ci îţi asigură mai mult spaţiu
Să ai un frigider curat, organizat, te ajută nu doar atunci când cauţi repede ceva, ci îţi asigură mai mult spaţiu

Pui caserolele şi pungile cu mâncare de-a valma în frigider şi niciodată nu ai suficient spaţiu? Încearcă să fii mai organizat, să găseşti soluţii inteligente de depozitare. Vei vedea diferenţa. În afară de spaţiul câştigat, vei ajunge să faci chiar economii financiare.

Nimic nu e mai frustrant decât să descoperi mâncare expirată în frigider, de care ai uitat pentru simplul motiv că era ascunsă undeva în spate. Va trebui să o arunci şi e păcat de ea. Fă economie de bani fiind puţin mai organizat şi ordonat. Fie că ai o familie numeroasă, fie ai colegi de apartament cu care împarţi frigiderul, îţi vor prinde bine câteva idei inspirate de organizare.

  • Ai mai multe iaurturi, ouă sau mezeluri în frigider? Uită-te la termenul de valabilitate şi consumă-le pe rând, începând cu cele care urmează să expire primele. Le poţi aduce pe rafturile din faţă sau poţi crea un compartiment pe care scrie „mănâncă-mă primul”.

simeon stalpnicul png
  • Decât să ţii  diverse condimente, nuci şi seminţe în punguţe împrăştiate peste tot, mai bine le pui în recipiente magnetice, lipite de uşa frigiderului.

simeon stalpnicul png
  • Tot pe uşa frigiderului, dar în exterior, lipeşte o tablă magnetică pe care să notezi alimentele care s-au terminat şi trebuie cumpărate.

simeon stalpnicul png

Iată ce suport pentru cutiile de ketchup şi muştar poţi face din cartoane pentru ouă. Decupează capacul cutiei de ouă şi păstrează doar suportul în care au fost acestea. Înfige în ele, cu gura în jos, toate recipentele cu sosuri şi condimente.

  • Foloseşte o tavă rotativă pe care să pui toate borcanele şi, printr-o singură mişcare, ai acces uşor la toate.

simeon stalpnicul png
  • Fiecare centimetru cub din frigider poate fi folosit. Pungile cu salate şi legume, desfăcute sau nu, pot fi prinse în cleştişori şi agăţate de grătarul din frigider.

simeon stalpnicul png
  • Pentru a-ţi menţine frigiderul nu doar ordonat, ci şi curat, un truc dat de specialiştii site-ului listotic.com ar fi să lipeşti folie alimentară pe sertarele în care ţii cutiile cu lapte, brânzeturile şi alte alimente care curg şi pot lăsa urme.
image
image
image
image
image
image
image png
politia jpg
Carol al II lea si Regele Mihai jpg
money 6934763 1280 jpg
magazin lidl jpeg
driver 3978839 1280 jpg
hands 2066551 1280 jpg
Adrian Marinescu jpg