Imagini stranii! Momentul în care sufletul unei femei părăsește corpul, la locul accidentului

5 octombrie 2016
article img
Camerele de supraveghere au surprins momentul straniu în care sufletul unei femei decedate pare că îi părăsește corpulFoto captură foto/Youtube

Un material video în care este surprins un accident rutier fatal a îngrozit Internetul, nu atât prin gravitatea impactului care o ucide pe șoferița motocicletei, cât prin ceea ce surprind camerele după tragicul moment.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere stradală din orașul Lopburi, din Tailanda, informează The Sun. În înregistrare se poate vedea cum o camionetă încearcă să vireze la dreapta într-un loc nepermis, neasigurându-se față de automobilele care veneau din stânga.

La un moment dat, mașina a blocat calea unei motocicliste pentru care a fost prea târziu să mai poată evita accidentul. În momentul impactului, femeia a fost aruncată de pe motocicletă și aruncată direct într-un copac, lovitura fiindu-i fatală după cum se arată în imagini. Imediat după accident însă, camerele au surprins un spectru ce seamănă cu silueta femeii decedate, ridicându-se din corpul acesteia și stând nemișcată în fața celor care se adunaseră să dea o mână de ajutor victimei.

În timp ce mulți consideră că este vorba de o activitate paranormală, acela fiind sufletul femeii care părăsește trupul decedat, alții cred că este doar o înșelătorie, materialul video fiind editat. Totuși, potrivit informațiilor locale, în acea zi a fost înregistrată moartea unei femei într-un accident de motocicletă.

Imaginile vă pot afecta emoțional