Imagini virale! Cât cere chirie o româncă pe casă dărăpănată: „Are curent şi apă caldă”

Ultima actualizare:

De curând, un anunț imobiliar s-a viralizat pe rețelele de socializare. Un presupus proprietar închiriază o casă care pare, la prima vedere, că va cădea peste chiriași.

Surprize pe piața imobiliară din România / foto: social media
Surprize pe piața imobiliară din România / foto: social media

Pentru casa dărăpănată, a cerut nu mai puțin de 300 de euro chirie, susținând că prezintă toate cele necesare unui trai decent, precum curent și apă caldă.

În ultima vremea, la noi în țară, mai ales dacă este să vorbim de marile orașe, prețurile chiriilor au explodat. 

Mesajul a distrat pe toată lumea

Mesajul viral de care aminteam mai sus a stârnit controverse printre mulți utilizatori. Locuința se află în Bucureștii Noi, dinspre Chitila.

Potrivit proprietarului, este utilată și dotată cu toată aparatura necesară pentru a funcționa corespunzător, potrivit presupusului proprietar. Doar că utilizatorii online au rămas șocați când au văzut cum arată.

„Închiriez casă în Bucureștii Noi, spre Chitila, utilată și dotată cu electrocasnice funcționabile. Rog să vă abțineți de la comentarii cei care nu aveți nimic de făcut. Prețul (lunar – n.r.) este de 300 euro.

Vă rog să nu comentați aiurea, pentru că prețurile la chirii au crescut. Dacă nu vă convine prețul, faceți rată la bancă și cumpărați-vă case”, este anunțul care a stârnit controverse pe platformele online.

Proprietarul dă asigurări că are curent și apă caldă

Așa cum puteți vedea și în imaginile de mai sus, locuința propusă spre închiriere este în stare gravă de degradare, pe jumătate fiind deja dărâmată. De asemenea, casa nu prezintă ferestre și este plină de igrasie și moloz.

„299, că nu are curent”, a fost reacția unui internaut care a încercat să negocieze prețul.

Proprietarul nu a fost de acord însă, precizând că locuința prezintă curent, apă caldă și încălzire pe centrală. Întrebat dacă viitorul chiriaș va beneficia și de servitoare, autorul anunțului a precizat că, într-un astfel de caz, chiria se majorează cu încă 150 de euro.

Anunțul privind proprietatea disponibilă spre închiriere a fost publicat pe un grup de imobiliare de pe Facebook. Presupusul proprietar al imobilului a făcut public, după scurt timp, pe un alt grup faptul că locuința dărăpănată ar fi fost ocupată deja. 

„Casa a fost închiriată acum 10 minute”.

Bineînțeles, anunțul de pe rețelele sociale este nimic altceva decât o farsă la adresa proprietarilor din București, care oferă spre închiriere imobile la prețuri exorbitante.

După cum se poate remarca și în fotografii, locuința dărăpănată nu se află nicidecum în Capitală, ci într-o zonă de deal/munte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net