În ce achiziții de toamnă-iarnă merită să investești

Ultima actualizare:

    Sursă foto: shutterstock.com
Sursă foto: shutterstock.com

Dacă lucrezi de acasă, nu mai ai viață socială, ceea ce nu e nefiresc în această perioadă, încearcă să nu iei situația dată ca pe o normalitate și să te neglijezi doar pentru că „oricum nu te vede nimeni”. O oarecare tendință spre delăsare e o caracteristică a multor oameni în această perioadă delicată, însă nu e necesar să te raportezi la ce fac și cum gestionează ceilalți vremurile pe care le traversăm.

În loc să te gândești că după o perioadă lungă de pijamale „vei ateriza” în cele mai înalte tocuri, iar rochiile mulate îți vor veni mănușă, poți face câte ceva în acest sens pentru a te asigura că scenariul tău nu este unul exagerat. Neglijându-te constant, mâncând haotic după nopți întregi de seriale, organismul tău s-ar putea resimți, iar efectele adverse să însemne mai mult decât kilograme în plus și o astenie de toamnă.

Poți să folosești statul acasă pentru a-ți împlini obiectivele în care tu ești preocuparea principală. Astfel, poți să îți cumperi câteva lucruri esențiale în garderoba unei femei care se respectă, poți aplica strategii prin care să comunici mai mult cu prietenele tale la distanță și îți poți impune un obicei de a ieși zilnic la o plimbare în parc, după ce închizi laptopul și ora de muncă este încheiată.

Dacă încă nu știi de unde să începi, venim cu câteva recomandări generale:

Haine și accesorii

Nu trebuie să îți achiziționezi neapărat haine scumpe pentru a fi îmbrăcată cu gust, dar nici să faci rabat de la calitate. În această perioadă, marii retaileri oferă discounturi semnificative la haine, așa că poți să îți cumperi un trenci, un sacou și cămăși la prețuri avantajoase.  Alege modele care te avantajează și pe care le poți purta în diverse combinații. De asemenea, o ținută reușită ține și de alegerea accesoriilor. În acest sens, o pălărie, o eșarfă cu ciucuri, un ceas de calitate, tip bijuterie, de la Fossil pot să aducă un plus de farmec apariției tale. Și nu ai nevoie să aștepți până vei reveni la birou pentru a le purta. Ori de câte ori ieși în oraș să te plimbi, să bei o cafea la colț de stradă sau un latte macchiato la o cafenea, îmbracă-te ca și cum ai merge într-un loc deosebit. Vei vedea că această perspectivă te va ajuta să ai mai multă încredere în tine și în feminitatea ta pe care nu trebuie să le pui pe pauză.

Cursuri acreditate

Pentru că nu mai pierzi timp în trafic și nu mai ai multe alternative de petrecere a timpului liber, poți investi în dezvoltarea ta. Dacă ești pasionată de un domeniu, poți să te înscrii la un curs de specialitate, predat online, pentru a deprinde tainele machiajului, ale caligrafiei, ale vorbitului în public. Poți, de asemenea, să te apuci să înveți o limbă străină, astfel vei fi preocupată de ceea ce faci și nu te vei lăsa afectată de ceea ce se întâmplă în actualul context pandemic, deși este esențial să fii responsabilă cu tine și cu cei din jur.

Nimeni nu te poate cunoaște mai bine decât o faci tu: îți știi nevoile, aspirațiile, vulnerabilitățile. Încearcă să faci tot ceea ce ține de tine pentru a rămâne în echilibru și oferă-ți momente și surse de bucurie.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net