În orice relaţie de iubire se instalează plictiseala. Pentru a remedia această situaţie, încercaţi să faceţi împreună lucruri noi

3 decembrie 2021
image
Relua┼úi m─âcar unul din obiceiurile pe care le avea┼úi ├«n primii ani de c─âsnicie ┼či care era apreciat de partenerfoto: shutterstock

Mai toate rela┼úiile ├«ncep frumos, cu fluturi ├«n stomac, emo┼úii ┼či ini┼úiativ─â. Din p─âcate, cu trecerea timpului, multe dintre ele se transform─â ├«n plictiseal─â. Dar nu, nu e neap─ârat vina partenerilor de via┼ú─â. Adesea, rutina este consecin┼úa ritmului haotic al vie┼úii ├«n care am ajuns s─â tr─âim. Sunt prea multe de f─âcut, totul se desf─â┼čoar─â foarte repede, a┼ča c─â rar se ├«nt├ómpl─â s─â mai po┼úi lua o pauz─â, s─â reflectezi, sa acorzi timp si aten┼úie rela┼úiei de cuplu.

Rutina intervine în orice relaţie de iubire

Rutina intervine, la un moment dat, ├«n orice rela┼úie de iubire. ├Än unele cazuri mai devreme, ├«n altele mai t├órziu. Nu trebuie s─â disperi. De cele mai multe ori lucrurile pot reveni la normal, dac─â fiecare partener va face efortul s─â ├«┼či re-comunice mesajul personal, adic─â dorin┼úele, nevoile, a┼čtept─ârile sale ├«n ceea ce prive┼čte rela┼úie.

Fiecare dintre noi ├«┼či mai pierde din interesul cu care ┼či-a cucerit partenerul

Dup─â o perioad─â de convie┼úuire, din anumite motive, fiecare dintre noi ├«┼či mai pierde din interesul cu care ┼či-a cucerit partenerul. Devenim mai comozi ┼či totul parc─â se ├«nv├órte ├«n jurul micului univers al cuplului c─âs─âtorit. Atunci c├ónd ave┼úi impresia c─â partenerul nu v─â mai acord─â aten┼úie, ├«ntreba┼úi-v─â sincer c├ót de mult v-a┼úi schimbat fa┼ú─â de perioada de ├«nceput a rela┼úiei. Apoi ├«ncerca┼úi s─â face┼úi ├«mpreun─â lucruri noi, care s─â v─â scoat─â pu┼úin din rutina c─âldu┼ú─â a mariajului. Eventual, relua┼úi m─âcar unul din obiceiurile pe care le avea┼úi ├«n primii ani de c─âsnicie ┼či care era apreciat de partener. Poate v─â pl─âceau plimb─ârile lungi prin parc, plimb─ârile cu bicicleta, ie┼čirile la cinema, la mas─â ├«n ora┼č, drume┼úiile pe munte sau era┼úi mereu dornici s─â descoperi┼úi alte destina┼úii turistice. Re├«nvia┼úi amintirile frumoase ┼či observa┼úi cum reac┼úioneaz─â perechea dumneavoastr─â.

Exist─â ┼či cazuri c├ónd resim┼úirea plictiselii nu e dec├ót un semn c─â rela┼úia e pe duc─â

Din p─âcate, exist─â ┼či cazuri c├ónd resim┼úirea plictiselii nu e dec├ót un semn c─â rela┼úia e pe duc─â. Dac─â ├«┼úi iube┼čti partenerul, ├«ncearc─â s─â-┼úi salvezi rela┼úia. Dac─â nu, e mai bine pentru am├óndoi s─â v─â desp─âr┼úi┼úi.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub tania budi png
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg