În poziţia Iedera îţi vei înnebuni partenerul de plăcere

Ultima actualizare:

    Poziţia Iedera este una dintre cele mai sexy ipostaze de făcut dragostefoto: 123RF
Poziţia Iedera este una dintre cele mai sexy ipostaze de făcut dragostefoto: 123RF

Poziţia Iedera este o ipostază inedită de a face dragoste și nu strică să o folosiți ori de câte ori vreţi să vă bucuraţi de momente intime de neuitat.

Atunci când simţiţi că viaţa sexuală nu mai e ca înainte, tot ce vă trebuie este puţină varietate. Există tot felul de ipostaze care să vă scoată din monotonie, iar poziţia Iedera este ideală. Aşa că nu mai staţi pe gânduri şi mergeţi repede în dormitor.

Poziţia Iedera: Este extrem de intensă

În această postură, femeia îşi întinde un picior în aer, iar pe celălalt îl îndoaie şi îşi plasează talpa pe pieptul partenerului. Poziţia Iedera este extrem de intensă, unghiul de penetrare fiind destul de adânc şi din acest motiv, bărbatul nu trebuie să pătrundă prea violent cu penisul. Pe de altă parte acesta va avea posibilitatea să admire şi să mângâie corpul partenerei în voie.

Poziţia Iedera: Excelentă pentru atingerea orgasmului

Această poziţie este o excelentă cale pentru atingerea orgasmului prin stimularea punctului G. Bărbatul este cel care deţine controlul, iar femeia se poate bucura și concentra pe obţinerea plăcerii şi a excitaţiei. Datorită faptului că penetrarea este foarte profundă, femeia poate să ajungă la orgasm mult mai repede.

Poziţia Iedera: Bărbaţii o adoră

Cei mai mulți bărbați adoră această poziție extrem de erotică. Deși nu este foarte confortabilă, este recomandată celor care vor să experimenteze senzații tari. În poziția Iedera  bărbatul stă în genunchi, iar femeia pe spate în faţa lui. Această ipostază garantează o penetrare adâncă şi satisfacţie maximă ambilor parteneri. În plus, femeia va avea parte de orgasme intense, iar bărbatul de un adevărat spectacol în faţa ochilor. Plăcerea este colosală atât pentru femeie, cât și pentru bărbat.

Poziţia Iedera: Favorizează fanteziile

Poziţia Iedera este una dintre acele poziţii sexuale  care favorizează fanteziile însă bărbatul trebuie să fie rezistent deoarece va trebui să facă toată treaba. Această ipostază îi oferă lui controlul, dar şi posibilitatea de a stimula mai uşor zona intimă a femeii. Având în vedere că bărbaţii sunt stimulaţi vizual această poziţie le oferă posibilitatea de a vedea foarte bine organele genitale ale femeii.

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

image
image
image
image
image
image
simona plange jpg
pexels photo 4178738 jpg
ninsoare bucuresti jpeg
pahar cu apa jpg
Rowan O Malley ridică 100 kg  Foto Youtube jpg
hotel canfrano jpg