Râzi cu lacrimi sau îi plângi de milă. Moment jenant pentru o artistă la Târgul de Crăciun din Calafat. Anima piața goală: „Să vă văd brațele sus”

Ultima actualizare:

În târgul de Crăciun din Calafat bate vântul. Nu, nu la propriu, ci la figurat. O artistă a susținut un program pentru fix 3 persoane și a animat, minute în șir, piața, deși nu era nimeni care să-i asculte melodiile. 

Târgul de Crăciun din Calafat, pustiu
Târgul de Crăciun din Calafat, pustiu

Incredibil, dar adevărat! O artistă invitată să cânte la târgul de Crăciun din Calafat a avut cea mai mare dezamăgire atunci când a văzut că piața era absolut goală. Pentru că avea un program de respectat, tânăra nu s-a lăsat cu una, cu două, așa că a continuat să cânte. 

Frig, pustiu și muzică! Cam așa s-a descris târgul de Crăciun din Calafat, în zilele ce au trecut, din cauza unui videoclip care a devenit viral.

3 persoane rătăcite i-au acordat atenție artistei

O artistă invitată la târgul de Crăciun din Calafat cu siguranță nu va uita seara cu pricina prea curând. Pe scenă, aceasta a început să cânte. Mare i-a fost mirarea atunci când a văzut că nu cânta, practic, pentru nimeni. Piața în care este amplasat târgul era, efectiv, complet goală.

La un moment dat, 3 persoane au venit în târg, cel mai probabil în trecere. Din respect, cel mai probabil, pentru tânăra artistă, acestea s-au oprit preț de câteva minute pentru a o asculta. Pentru ea a fost suficient, căci a început imediat să anime atmosfera, sperând că va atrage mai mulți oameni. 

Citește și - Târgul de Crăciun din Craiova, deschis pentru câteva ore: „Şi-au bătut joc de noi. Şi unii, şi alţii”

  „Și încă o dată, Calafat. Sunteți pregătiți? Toate mâinile sus, sus, sus! Foarte bine. Să vă văd brațele sus. Bine acolo!”, a spus tânăra, în timpul recitalului său.

Din păcate, n-a fost cu noroc. După numai câteva minute, chiar și cele 3 persoane care se opriseră să o asculte, au plecat. Nici atunci nu a cedat artista, ci a continuat să cânte. Până la urmă, un program artistic e un program artistic, indiferent dacă are sau nu cine să te asculte. Ambițioasă, tânăra a cântat minute în șir pentru piața goală din Calafat. Așa cum era de așteptat, momentul a fost filmat de unul dintre trecătorii care s-au amuzat teribil de situație, iar mai apoi l-a postat pe rețelele de socializare.

Recitalul tinerei a fost viral pe toate platformele de socializare din mediul online și numeroși internauți s-au amuzat de situație. Alții, mai empatici, i-au plâns de milă artistei pe care nu a ascultat-o absolut nimeni pe toată durata recitalului din Calafat. 

Lia Olguța Vasilescu, pe locul 3 în Europa cu târgul din Craiova

La polul opus, târgul de Crăciun din Craiova se bucură de o reală popularitate. Acesta a fost votat la capitolul cel mai frumos târg și uite așa a ajuns pe locul 3 în Europa, lucru ce a bucurat-o enorm pe primărița Lia Olguța Vasilescu. Bucuria edilului a fost cu atât mai mare cu cât târgul din Craiova „i-a luat fața” celui din Viena.

„Măcar suntem răzbunaţi, noi, românii, că suntem înaintea Austriei, astăzi. Realmente este o surpriză şi faptul că suntem înaintea Vienei cred că astăzi, pentru români, este o bucurie foarte mare”, a spus Lia Olguța Vasilescu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net