Încălţăminte bărbaţi - descoperă ce se poartă în 2021

Ultima actualizare:

Hai să descoperim recomandările designerilor în materie de încălţăminte bărbaţi pentru 2021. Se observă câteva modificări în colecţiile marilor creatori.

Dacă anii trecuţi pantofii sport foarte comozi erau principalele vedete, în acest an se acordă mai multă atenţie pieselor rafinate care se evidenţiază prin calitate excepțională şi detalii fine. 2021 este anul pantofilor inteligenţi care completează ţinutele moderne cu un vibe energic. Dacă în trecut nu li se acorda prea multă atenție, acum a venit vremea lor! În fapt, mulţi consideră că stilul personal este desăvârşit de încălţăminte.

Încălţămintea are culoare

Fără doar şi poate 2021 este anul culorilor. Fie ca vorbim de primăvară-vară, fie că spunem tendinţe pentru toamnă - iarnă spunem culoare şi pentru încălţămintea masculină. În cazul pantofilor sport lucrurile sunt destul de simple, deoarece aceștia sunt bogați din punct de vedere cromatic. Totuși, în acest an creatorii propun dinamism şi pentru mocasini, loaferi, pantofi business, ghete şi bocanci din piele.  Se poartă încălţămintea expresivă, fie piesele accesorizate prin elemente decorative metalice, fie cele cu finisaje vintage şi imprimeuri brogue. 

Vişiniu, albastru azur, verde, galben muştar sunt culorile anului. Pentru a beneficia de avantajele şi rafinamentul unor piese inedite, selectează cu încredere încălţăminte bărbaţi de calitate!

Se poartă pantofi cu accente retro

2021 este anul accentelor retro, iar aceste tendinţe se văd fără efort în finisajele pantofilor. Anii ‘80 sunt iar aduşi în atenţia noastră prin intermediul pantofilor sport. Dacă apreciezi pantofii de baschet, pantofii pentru skating şi pantofii retro de alergare, a venit momentul să te bucuri din plin de farmecul acestora. Sunt în tendințe şi nimeni nu-ți poate spune că eşti nostalgic când îi porți. 

Încălţăminte sustenabilă pentru bărbaţi

Se continuă tendinţele din anii precedenţi dacă vorbim de materiale sustenabile. Sunt preferate materialele naturale de foarte bună calitate care sunt considerate investiții în confort şi bunăstare. Producătorii de încălţăminte confirmă în acest an nevoia utilizării materialelor eco în detrimentul celor industrializate care poluează mediul în procesele complexe de sintetizare. Cei mai mulți jucători importanți de pe piață caută soluții prietenoase cu mediul pentru a crea în continuare încălţăminte de foarte bună calitate, ergonomică, durabilă, confortabilă, realizată din materiale reciclabile. 

Anul acesta, selectând încălţăminte realizată din piele, cauciuc natural sau fibre naturale de origine vegetală, alegi să fii în tendințe, alegi să fii eco friendly. Dacă selectezi pantofi din piele naturală cu finisaj neted sau espadrile din fibră de cocos te bucuri de confort, rafinament şi de ţinute moderne în tendinţe.

Încălţămintea practică continuă să fie de bază

Încălţămintea practică, uşor de purtat, prietenoasă cu picioarele, care conferă stare de bine este preferată în detrimentul pieselor riguroase. Adepţii confortului preferă piese ergonomice, realizate prin tehnici speciale. Fie că vorbim de mediu business, relaxare sau ținute sport, piesele comode sunt etalon de stil. Pantofii cu decupaje brogue continuă să fie apreciaţi, la fel şi mocasinii cu talpă ergonomică, tenişii uşori şi bocancii cu şireturi.

Dacă nu ai hotărât care sunt piesele care te reprezintă, te invitam în magazinele CCC. Aici descoperi o varietate mare de tipuri de încălțăminte și le poți selecta pe cele care ți se potrivesc. Ai oferte deosebite și soluții variate de plată, descoperă-le!

image
image
image
image
image
image
linii avion cer buna jpg
accident copil iasi jpg
paianjen Phoneutria nigriventer jpg
banner pensii png
Dumitru Buzatu jpeg
incendiu nunta irak jpg
grecia romani1 jpg
image
actualitate.net