Incredibil ce a prins acest pescar. Și-a pus viața în pericol

Ultima actualizare:

    Pescarul a avut parte de o sperietură zdravănă când a văzut ce era la capătul firuluiFoto captură video Youtube
Pescarul a avut parte de o sperietură zdravănă când a văzut ce era la capătul firuluiFoto captură video Youtube

Multe dintre lacurile americane pot fi cu adevărat periculoase pentru un pescar. Un tată și fiica sa au avut parte de o sperietură zdravănă atunci când au descoperit ce se afla la capătul firului priponului, în timp ce se aflau în barcă.

Lance Burgos, pescarul care a prins probabil cea mai terifiantă captură din viața lui, știa că în acel lac trăiesc somni cu adevărat masivi, astfel că a fost precaut atunci când a simțit că a prins ceva foarte mare, potrivit Aol.com.

“Fii atent”, a spus fiica lui Lance în timp ce aceasta a filmat momentul înfricoșător. Atunci când bărbatul a tras ușor de fir pentru a scoate captura, gura imensă a unui alligator s-a ivit la suprafața apei, făcându-l pe Lance să lase priponul și să se îndepărteze de acel loc. “O Doamne, este un aligator uriaș”, a exclamat Lance în timp ce a aruncat înapoi în lac firul și a pedalat pentru a duce barca departe de uriașa reptilă.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net