Incredibil! Și-a scos cuțitul din gât și și-a omorât propriul atacator

Ultima actualizare:

    Autoritățile israeliene au făcut publică fotografia cu arma crimeifoto: Poliția din Israel
Autoritățile israeliene au făcut publică fotografia cu arma crimeifoto: Poliția din Israel

Un bărbat care strângea bani pentru caritate a fost înjunghiat în zona pieptului și gâtului, marți după-amiază (8 martie), în orașul israelian Petah Tikva. Victima a fost internată de urgență la spital, însă atacatorul său nu a scăpat cu viață.

Totul s-a desfășurat într-un magazin de vinuri, unde teroristul, de origine palestiniană, l-a urmărit pe bărbat când a intrat. După ce a fost înjunghiat de mai multe ori, israelianul a reușit, cu ajutorul proprietarului magazinului, să își scoată cuțitul din gât și să își înjunghie, la rândul său, atacatorul, potrivit timesofisrael.com.

Palestinianul a decedat la numai câteva minute. Ulterior, autoritățile israeliene au confirmat faptul că a fost vorba despre un atac terorist. Paramedicii au acordat primul ajutor victimei la fața locului, după care au transportat-o la spital.

„Am tratat victima cu primul ajutor, după care aceasta a fost dusă la Spitalul Beilinson cu ambulanța. La momentul transferului, victima era conștientă”, a declarat medicul voluntar Nati Ostri.

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net