Incredibil! Și-a scos cuțitul din gât și și-a omorât propriul atacator

Ultima actualizare:

    Autoritățile israeliene au făcut publică fotografia cu arma crimeifoto: Poliția din Israel
Autoritățile israeliene au făcut publică fotografia cu arma crimeifoto: Poliția din Israel

Un bărbat care strângea bani pentru caritate a fost înjunghiat în zona pieptului și gâtului, marți după-amiază (8 martie), în orașul israelian Petah Tikva. Victima a fost internată de urgență la spital, însă atacatorul său nu a scăpat cu viață.

Totul s-a desfășurat într-un magazin de vinuri, unde teroristul, de origine palestiniană, l-a urmărit pe bărbat când a intrat. După ce a fost înjunghiat de mai multe ori, israelianul a reușit, cu ajutorul proprietarului magazinului, să își scoată cuțitul din gât și să își înjunghie, la rândul său, atacatorul, potrivit timesofisrael.com.

Palestinianul a decedat la numai câteva minute. Ulterior, autoritățile israeliene au confirmat faptul că a fost vorba despre un atac terorist. Paramedicii au acordat primul ajutor victimei la fața locului, după care au transportat-o la spital.

„Am tratat victima cu primul ajutor, după care aceasta a fost dusă la Spitalul Beilinson cu ambulanța. La momentul transferului, victima era conștientă”, a declarat medicul voluntar Nati Ostri.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (19) jpg
snow 1281636 1280 jpg
gunoi freepik jpg
profesor scoala jpg
regina maxima profimedia jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (17) jpg
muncitori tunel prabusit india profimedia jpg