Îndoieli în relaţie: de ce apar?

Ultima actualizare:

    Îndoielile în dragoste apar deoarece așteptările noastre cu privire la modul în care un cuplu ar trebui să fie nu sunt realistefoto: 123RF
Îndoielile în dragoste apar deoarece așteptările noastre cu privire la modul în care un cuplu ar trebui să fie nu sunt realistefoto: 123RF

Menținerea unei relații necesită foarte multă atenţie și răbdare, așa că nu este neobișnuit ca uneori să ne întrebăm dacă merită să continuăm cu partenerul nostru actual, mai ales dacă am fost împreună o lungă perioadă de timp și lucrurile nu mai stau ca la început.

Îndoielile legate de relații pot uneori să indice o problemă mai profundă care trebuie abordată, altfel relația nu va prospera. Cu toate acestea, în multe alte ocazii, îndoielile în dragoste apar deoarece așteptările noastre cu privire la modul în care un cuplu ar trebui să fie nu sunt realiste.

Aşadar, cu toții avem momente de îndoială într-un cuplu, traversăm mici perioade de incertitudine sau devenim nervoși. Dar într-o relație sănătoasă, între doi parteneri compatibili, astfel de îndoieli și temeri dispar în timp.

Respectiv, cu cât trece timpul, cu atât scade anxietatea. În schimb, dacă acest lucru nu se întâmplă, dacă în mod constant simți nemulțumire și nevoia de a te întreba ce anume te ține în relația respectivă, evident este un semn că ar trebui să ieși din ea. Pentru că de multe ori, dorința de a face parte dintr-un cuplu, de a avea o relație serioasă, de a avea o familie, ne determină să acceptăm parteneri mai puțin potriviți nouă.

image
image
image
image
image
image
Frica de zbor jpg
image png
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
kurt malpass facebook jpg
blocuri vechi 54026100 22374900 webp
image png
foto crucea cu bucatica din crucea lui Iisus la Muzeul de Istorie  2048x970 webp
Politisti Rutieră - alcoolemie - Politia Rutiera