Infidelitatea partenerului de viaţă, o greşeală de iertat?


    Iertarea la infinit a greşelilor partenerului nu trebuie să fie un compromis pe care îl faci doar de dragul de a-ţi păstra iubitulfoto: 123RF
Iertarea la infinit a greşelilor partenerului nu trebuie să fie un compromis pe care îl faci doar de dragul de a-ţi păstra iubitulfoto: 123RF

Majoritatea specialiştilor consideră că cine a înşelat o dată va repeta, cât de curând, aventura. Există şi excepţii, dar infidelitatea în antecendente reprezintă ea însăşi un semnal de alarmă cu privire la viitorul relaţiei alături de un partener infidel. În astfel de situaţii, experţii în relaţii de cuplu consideră că partenerul înşelat trebuie să fie cel care stabilişte regulile jocului: el decide limitele şi el este cel care hotărăşte dacă acceptă sau nu un astfel de comportament.

Deşi, la prima vedere înşelatul partenerului nu înseamnă decât sex cu o altă persoană, în realitate, situaţia poate fi mult mai delicată. Deseori, acest comportament vine la pachet cu o serie întreagă de minciuni, iar încrederea celui înşelat poate fi astfel zdruncinată din rădăcini.

Desigur, cu toţii suntem supuşi greşelii, prin urmare, avem dreptul la o a doua şansă. Nu trebuie să iei decizia de aţi părăsi iubitul dacă te-a înşelat o dată, mai ales dacă sunteţi într-o relaţie de durată. Însă nu ezita să te arăţi afectată şi să îi pui în vedere că nu are dreptul decât la o şansă.

Iertarea la infinit a greşelilor partenerului nu trebuie să fie un compromis pe care îl faci doar de dragul de a-ţi păstra iubitul şi de a rămânre într-o relaţie. Cu timpul această atitudine va duce, cu siguranţă, la acumularea multor frustrări şi într-un final la despărţire. Bărbatul care te iubeşte cu adevărat, tu te va face niciodată să suferi.

shutterstock 1833215881 jpg
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
cub elena merișoreanu (1) png
tirhritcu jpg
Horoscop FOTO Shutterstock (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg