Între ce ore nu e bine să stai la soare


    Soarele de după-amiază e un pericol atât pentru cei mici, cât şi pentru adulţi
Soarele de după-amiază e un pericol atât pentru cei mici, cât şi pentru adulţi

Cunoscută ca fiind un promotor al stilului de viaţă sănătos, Simona Dragomir (ex- Bălănescu) ne învaţă cum să ne protejăm pielea şi cum să prevenim anumite boli de piele cauzate de razele puternice ale soarelui.

Are doi copii, o fetiţă,  Rebecca Maria, de 1 an şi jumătate, şi un băiat, Marco, de 8 ani, iar sănătatea lor este prioritară pentru Simona Dragomir (ex-Bălănescu). Astfel, vedeta a ţinut să împărtăşească despre cunoştinţele ei într-o nouă   conferinţă "Trăieşte Sănătos cu Simona" intitulată "Minte sănătoasă într-un corp sănătos". Alături de prezentatoarea TV şi radio s-au aflat mai mulţă medici alături de care bruneta a împărtăşit sfaturi privind protejarea pielii în sezonul cald, îngrijirea pielii bebeluşilor încă din prima zi de viaţă, detoxifierea şi rolul alimentaţiei pe timp de vară.

“Pielea are nevoie de o îngrijire aparte la orice vârstă şi de soluţii personalizate pentru fiecare dintre noi, fie ca suntem de sex masculin sau feminine. Protejarea pielii în perioada estivală este imperios necesară.  Pentru tipul de piele pe care-l ai, se foloseşte o cremă cu protecţie pentru că razele soarelui ne ard pielea. Bronzul sănătos este cel până în ora 11.00 şi după 17.00. Evitati soarele în intervalul acela, dar şi solarul, ca să nu faceţi cancer. Apoi fructele şi legumele să nu vă lipsească din alimentaţie. Pielea se va catifela şi mai tare, iar organismul se va detoxifia", a spus Simona Dragomir.

Specialiştii prezenţi la conferinţă
Specialiştii prezenţi la conferinţă

La conferinţă s-a pus accent pe importanţa protejării pielii în perioada verii  alături de dr. Oana Octavia Spânu, medic primar dermatolog; îngrijirea tinerelor mămici şi a bebeluşilor alături de Brînduşa Pană, reprezentat al cosmeticelor Bebble; detoxifierea în sezonul cald alături de dr. Ruxandra Constantina, rolul alimentaţiei în îngrijirea pielii, discuţie alături de doamna dr. nutriţionist Gabriela Man, nutriţie şi sport alături de Călin Novacescu, subiectele atinse reprezintă elemente de care trebuie să ţinem cont pentru a avea o viaţă armonioasă în sezonul cald şi nu numai.

Simona Dragomir
Simona Dragomir
serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
infidelitate jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg