Întrece orice imaginație! El este puștiul care a reprodus, din carton, costumul lui Iron Man

Imaginația copiilor poate depăși orice granițe, mai ales atunci când vine vorba de eroul preferat. Iron Man este unul dintre cele mai iubite personaje Marvel, pe care mulți puști îl consideră eroul lor și al întregii lumi, așa că încearcă să intre, la propriu, în pielea personajului.

Copilul care a făcut costul lui Iron Man din carton / Sursă foto: Facebook
Copilul care a făcut costul lui Iron Man din carton / Sursă foto: Facebook

Armura indestructibilă a lui Iron Man care poate ridica până la 100 de tone a fost reprodusă de către un băiețel de pe meleaguri străine. El s-a ajutat de mai multe cutii de carton, iar rezultatul final a stârnit multe laude și aprecieri.

Costumul lui Iron Man, din carton! Este cel mai mare fan al eroului

Pe platforma Facebook, internauții au distribuit mai multe fotografii în care apare un băiețel, fan Iron Man, care cu multă atenție la detalii și pasiune și-a făcut, din carton, propriul costum care îl simbolizează pe erou.

Cu toții știm că cei mici visează să devină salvatorii lumii, precum fac eroii lor preferați. Visurilor și ambiția lor nu au granițe și nimic nu îi împiedică să spere că vor deveni, într-o bună zi, un exemplu demn de urmat.

Fotografiile au făcut înconjurul Internetului, astfel că ideea puștiului de a reface costumul Omului de Fier a fost una genială, apreciată la măsura așteptărilor lui.

Costumul lui Iron Man a devenit real

Armura Hulkbuster creată de Stark pentru a-l învinge pe Hulk atunci când pierde controlul poate ridica până la 175 de tone.

În realitate însă, armura nu este una atât de avansată precum cea din filmele Marvel, dar compania Lockheed Martin și multe altele au realizat exoschelete destinate domeniului militar. Ele sunt utile și în cel medical, folosite fiind pe post de proteze.

Important de știut este faptul că soldații pot folosi aceste exoschelete pentru a putea ridica echipamente care cântăresc maxim 90 de kilograme, sau le pot fi utile în alergat, ajutându-i pe soldați să atingă o viteză de aproximativ 16 km/h, însă prețul unui astfel de armuri ajunge la 70.000 de dolari, potrivit informațiilor apărute în presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net