Îți dorești să pictezi, dar ești cam certat cu talentul? Are Pictorul Fericit soluția potrivită!

Ultima actualizare:

Să fim serioși nu toți ne naștem artiști, precum nu toți ne naștem Albert Einstein. Mie și acum îmi dă cu virgulă când trebuie să primesc rest sau să calculez ceva mental. Ce zicea profesorul ăla că nu o să ai un calculator cu tine tot timpul? Ha ha! Ce să faci, fiecare cu atuurile sale. Eu încă n-am utilizat până în ziua de azi nici sin, nici cos, nici tan, ca să nu mai zic de integralele alea de parcă erau hieroglife când mă uitam peste ele.

Dar cui nu îi place arta? Chiar dacă ai două mâini stângi, oricine poate admira un tablou frumos care să îi stârnească diverse emoții interioare. Dar de ce să nu treci la nivelul următor? De ce să rămâi mereu în punctul de privitor, când poți fi creator? Pictorul Fericit vine în ajutorul tău cu tablouri pe numere, schițate și numerotate, făcând din pictură o activitate fun, relaxantă și destresantă, o activitate ce-ți va testa dexteritatea. Cu fiecare oră petrecută pictând, vei fi din ce în ce mai mândru de tabloul care prinde viață cu ajutorul pensulelor mânuite chiar de tine, cel fără de talent artistic.

Ce anume găsești la Pictorul Fericit

Fel și fel de tablouri, accesorii, categorii și dimensiuni de picturi dintre cele mai variate. Pictorul Fericit ofera picturi pe sasiu, adică acel cadru de lemn. După ce finalizezi tabloul îl poți înrăma sau îl poți lăsa așa, fiindcă va fi la fel de frumos. Fiecare tablou are inclusă o schiță în pachet după care te ghidezi, pânza este numerotată și delimitată, iar tu adaugi culorile potrivite fiecărui număr. Calitatea se revede încă de la exteriorul pachetului, fiindcă cutia este elegantă și dispune chiar și de mâner, pentru ca tu să-l poți transporta ușor, poate îți vei dori să-l pictezi undeva în aer liber. 

Vopselurile și pensulele sunt incluse, iar cele din urmă sunt de diferite forme și mărimi pentru a aplica până în cel mai mic detaliu culorile corespunzătoare numerelor. Categoriile de picturi pe care le poți găsi aici sunt cu animale, flori, clădiri, orașe, peisaje, păsări, religioase, chiar și pentru copii. Vei mai găsi și tablouri cu tematici mai deosebite, pentru ea sau el sau chiar reproduceri ale unor tablouri celebre pe care tu le poți recrea, ca apoi să te poți mândri cu ele când vin musafirii în vizită. 

Odată ce ai început, nu te mai poți opri

Cu fiecare tablou creat vei deveni tot mai iscusit și mai rapid în a le face. Poate, pe parcurs, îți vei dori să explorezi și să încerci singur să creezi propriul tablou, cu ajutorul imaginației tale. Tot la Pictorul Fericit vei mai găsi pânze albe sau negre pentru pictură de diferite dimensiuni, seturi de culori acrilice, set cutite si spatule pentru pictura dacă îți dorești să încerci și altă tehnică de pictură, adăugând mai multă dimensiune și textură tabloului tău.

Vei regăsi chiar și un set complet cu 163 de accesorii cu șevalet inclus sau poți cumpăra unul separat, ajustabil și ușor, din aluminiu. Vei avea nevoie de el dacă vrei să pictezi undeva într-o grădină sau poate pe o plajă minunată. 

Hai pe pictorulfericit.ro să pornești și tu în această minunată aventură a artei. 

Contact: 0754459540

contact@pictorulfericit.ro

Str. Mărășești, nr.18, et.1, cam.2, Suceava

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
STUDENTI jpg
image
image
image
image
image
image
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net