Îţi este dificil să comunici cu bărbatului pe care îl iubești? Iată cum poţi schimba lucrurile

image
O comunicare eficientă din partea ta atrage și inspiră același mod de comunicare din partea parteneruluifoto: pixabay.com

La baza fiec─ârei rela╚Ťii s─ân─âtoase se afl─â ├«ncrederea c─â ambii parteneri se vor asculta reciproc cu r─âbdare ╚Öi respect. ├Äncrederea c─â este bine s─â spui adev─ârul despre diferite aspecte ale vie╚Ťii personale sau de cuplu. Dac─â ├«ntre doi parteneri nu exist─â o comunicare deschis─â, atunci nu exist─â onestitate. Iar dac─â nu exist─â onestitate, nu ai o rela╚Ťie sigur─â ╚Öi armonioas─â.

Te afli ├«n situa╚Ťia ├«n care tu ╚Öi partenerul t─âu vorbi╚Ťi mai mult cu prietenii despre ce se ├«nt├ómpl─â ├«n vie╚Ťile voastre dec├ót vorbi╚Ťi ├«mpreun─â? Ezi╚Ťi s─â vorbe╚Öti deschis cu partenerul t─âu despre ceea ce sim╚Ťi ╚Öi g├ónde╚Öti ? ╚Üi s-a ├«nt├ómplat s─â afli mai multe despre el de la persoane din anturajul lui dec├ót de la el personal ? Este nedrept? Cu siguran╚Ť─â c─â este! Dar nu ar trebui s─â mai sim╚Ťi asta. Pentru c─â este responsabilitatea ta exclusiv─â ╚Öi st─â ├«n puterea ta s─â schimbi lucrurile ├«n rela╚Ťie c├ónd ├«nve╚Ťi s─â comunici corect.

O comunicare bun─â din partea ta atrage ╚Öi inspir─â acela╚Öi mod de comunicare din partea lui. Oric├ót de nepriceput crezi c─â ar fi el. De ├«ndat─â ce preiei responsabilitatea de a aduce comunicarea potrivit─â ├«n rela╚Ťia ta, lucrurile se vor schimba dramatic pentru c─â tu aduci esen╚Ťa ├«n dinamica rela╚Ťiei tale.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG