Îți place un băiat și vrei să ieși cu el? Iată cum îl impresionezi

11 mai 2016
image
Cei mai mulți bărbați sunt interesați, de obicei, de femeile echilibrate, pozitive, care au mereu o atitudine relaxatăfoto: 123RF

Dacă îți place un băiat și vrei să ieși cu el în oraș trebuie să știi că felul în care te prezinți în fața lui contează foarte mult. Impresionează-l plăcut, încă din primul moment, dacă vrei ca el să-și dorească să aibă o relație cu tine.

Pentru cei mai mulți dintre noi, prima întâlnire este mai mult decât un “eveniment”. Emoția și fluturii din stomac sunt senzații pe care cu greu le putem explica și controla. Însă pentru a lăsa o impresie plăcută celui cu care ieșim trebuie să avem în vedere câteva lucruri care să ne ajute în acest sens.

Nu te îmbrăca prea sexy, adoptă un stil vestimentar simplu

Felul în care te prezinți în fața unui bărbat din punct de vedere vestimentar este foarte important, mai ales la prima întâlnire. Nu te îmbrăca foarte sexy, deoarece te poți pune în situații penibile și vulgare. Poartă haine simple, nu mulate sau foarte scurte.

Nu vorbi despre foștii iubiți

Niciodată la prima întâlnire nu este recomandat să vorbești despre fostele relații. Vechii parteneri de viață nu trebuie aduși în discuție, fiindcă este posibil să-i creezi disconfort bărbatului cu care te-ai întâlnit. Discuțiile trebuie să fie banale, fără nici un fel de aluzie la problemele și dezamăgirile din trecut. Poți, într-adevăr, să fii o carte deschisă și să vorbești despre relațiile anterioare, să povestești eșecurile în dragoste, doar după ce a mai trecut timpul și îți cunoști iubitul mai bine.

Atitudinea și comportamentul joacă un rol foarte important

Este foarte important să știi să-ți controlezi ieșirile, să fii elegantă și de bun simț. Dacă ești o persoană mai curajoasă și vorbăreață, încearcă să nu exagerezi și lasă-l pe bărbat să întrețină atmosfera. Faptul că tu vorbești mai mult ca el s-ar putea să-l sperie și să nu-și mai dorească să se întâlnească cu tine.

Dă senzația că ești echilibrată și relaxată

Cei mai mulți bărbați sunt interesați, de obicei, de femeile echilibrate, pozitive, care au mereu o atitudine relaxată. Cu atât mai mult, vei fi mai atragătoare, dacă îi arăți că știi să te bucuri de viață, ești curajoasă și matură din punct de vedere emoțional.

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (7) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
Amber Heard jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
accident botosani png
pasajul unirii jpeg
girl g7bb0eb269 1280 jpg
carbohidrati jpeg
spital voila large jpg
FotoJet (1) jpg