Iubesc un bărbat mai în vârstă. E anormal?

6 iunie 2015
image
Scrie-ne ce probleme ai în amor

Mihaela are o relaţie cu un bărbat cu 30 de ani mai în vârstă. Vrea să ştie ce să facă, pentru că lumea o condamnă. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre!

“Dragă Ioana, mă numesc Mihaela, am 28 de ani şi sunt din Bucureşti. În urmă cu un an m-am îndrăgostit nebuneşte de un bărbat cu 30 de ani mai mare decât mine. Pot să spun că în sfârşit sunt fericită, mă simt în siguranţă şi am tot confortul necesar lângă acesta. Însă toţi cei din jurul meu, de la familie la prieteni, mă condamnă pentru alegerea făcută. Îmi spun că nu e normal să am o relaţie cu un bărbat mult mai mare decât mine. Eu nu vreau să ascult de nimeni şi nici să renunţ la el. Vreau să-mi spui, Ioana, dacă e anormal să ai o relaţie cu cineva mai în vârstă, atât timp cât simţi ceva pentru el?”

Dragă Mihaela, îţi mulţumesc pentru scrisoarea pe care mi-ai trimis-o şi pentru faptul că ai încredere în mine. Nu cred că eşti de condamnat sau că ar avea cineva dreptul să te judece pentru alegerea făcută. Nu eşti singura femeie tânără care s-a îndrăgostit de un bărbat mult mai în vârstă. Este normal ca majoritatea persoanelor să considere că, în astfel de relaţii, la mijloc există doar un interes financiar, dar nu trebuie să generalizăm. Sunt şi fete tinere care într-adevăr se îndrăgostesc foarte mult de bărbaţi bătrâni. De exemplu, se întâmplă de foarte multe ori ca fetele care s-au maturizat mult mai repede decât altele de vârsta lor să fie atrase de bărbaţi mai maturi.

Simt că nu au nimic în comun cu cei de vârsta lor şi cred că în această situaţie te afli şi tu în acest moment. Din punctul lor de vedere, bărbaţii mult mai maturi impun respect şi ele îi găsesc mult mai atrăgători decât pe cei tineri. Sfatul meu pentru tine este să nu apleci urechea la tot ce auzi în jur şi să te bucuri în continuare de relaţia pe care o ai. Aşa cum spui şi tu, un bărbat mai matur îţi conferă senzaţia de siguranţă, iar acesta este unul dintre aspectele care fac această relaţie să fie reuşită. Atât timp cât cineva iubeşte şi este iubit la rândul lui, nu mai contează absolut nimic. Fiecare persoană are dreptul să-şi trăiască viaţa după propriile principii şi după bunul plac.

Dacă ai o problemă în amor şi vrei sfatul sex-expertei, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic “pentru Ioana”, sau pe e-mail sex@click.ro. Scrisorile îşi vor găsi răspunsul în această pagină sau pe site-ul click.ro.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
Gabi Bădălău jpeg
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg