Iubita nu mă mai vrea. Ce să fac?

image
Scrie-ne ce probleme ai în amor

George are 26 de ani şi a fost plecat o perioadă din ţară. Acum s-a întors şi vrea să-şi întemeieze o familie. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititorului nostru!

“Dragă Ioana, mă numesc George, am 26 de ani şi de un an şi opt luni sunt plecat din ţară. De curând am reluat legătura cu fosta mea iubită, care este mai mică decât mine cu doi ani şi de care m-am despărţit înainte de a părăsi ţara. Peste câteva luni intenţionez să mă întorc, să mă logodesc cu ea şi să facem un copil. Dar din nefericire mi-a spus că momentan nu mai are încredere în mine şi nu intenţionează să rămână însărcinată curând. Ce pot să fac în situaţia asta, cum pot să o protejez să nu rămână gravidă?”Dragă George, am citit cu mare plăcere scrisoarea ta şi mă bucur că te-ai întors la fosta ta iubită, pe care tind să cred că ai dezamăgit-o foarte tare în momentul în care ai decis să pleci din ţară şi să te desparţi de ea.

Este perfect normal ca o despărţire să aducă regrete, suferinţă şi dezamăgire şi în mod sigur nu este tocmai plăcut să te trezeşti singură după o relaţie de câteva luni sau câţiva ani, în condiţiile în care ai avut deplină încredere în partener. Referitor la faptul că fosta ta iubită, cu care intenţionezi să reiei relaţia, să te căsătoreşti şi să faci un copil, nu prea mai are încredere în tine, sincer îţi spus că este o atitudine cât se poate de firească. Orice femeie care a trecut printr-o situaţie similară ar gândi şi reacţiona la fel.

Sigur are nevoie de mai mult timp, iar tu trebuie să-i demonstrezi că poate să aibă din nou încredere în tine. Întorcându-mă acum la întrebarea pe care mi-ai adresat-o în scrisoare, că nu ştii ce metode să foloseşti pentru a-ţi proteja iubita să nu rămână însărcinată, îţi voi da câteva sfaturi foarte simple şi utile.

Poţi folosi prezervativul,  cel puţin până în momentul în care iubita ta este pregătită să aibă un copil cu tine.  Uşor de folosit şi cu un nivel ridicat de protecţie, prezervativul se numără printre mijloacele de contracepţie frecvent utilizate de multe cupluri. Îl poţi folosi cu mare încredere cu atât mai mult că nu diminuează în nici un fel plăcerea din timpul actului sexual. Sau în situaţia în care prezervativul vă deranjează, iubita ta poate să apeleze la pilula contraceptivă, bineînţeles la sfatul medicului ginecolog.

Dacă ai o problemă în amor şi vrei sfatul sex-expertei, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic “pentru Ioana”, sau pe e-mail sex@click.ro. Scrisorile îşi vor găsi răspunsul în această pagină sau pe site-ul click.ro

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Charles si regina Elisabeta a II-a
Hadis Najafi Foto Profimedia
WhatsApp Image 2022 09 27 at 17 13 33 jpeg
image
image
image
image
geoparcul arouca portugalia pietre care nasc sursa httparoucageopark (4) jpg
Camilla Parker Bowles Regele Charles si Regina Elisabeta  Foto Gettyimages (2) jpg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
asteroid jpeg
21 Josephine cu Constantin Tanase IMG 6696 jpg jpeg
iphone sursa FOTO Pixabay