Jamie Oliver și soția sa, decizie importantă în viaţa de cuplu. Are legătură cu nunta

Jamie Oliver (47 de ani) este unul dintre cei mai faimoşi bucătari din lume. A cucerit inimile a mii de gospodine, aşa că orice păţeşte în mariajul cu Jools (48 de ani), cu care s-a însurat acum 23 de ani, este de mare interes...

Celebrul bucătar britanic și autor de cărți de bucate şi consoarta sa au simțit nevoie să-și reînnoiască jurămintele de la nuntă. Și au făcut asta în cadrul unei ceremonie speciale, alături de cei cinci copii ai lor. Jamie a dezvăluit sâmbătă, 8 aprilie, că s-a recăsătorit cu Jools, soția sa, în timp ce se aflau într-o vacanță în Maldive.

În comentariul fotografiilor postate pe Instagram James saluta admiratorii cu următorul mesaj: ,,Bună dimineața tuturor, eu și Jools Oliver ne-am recăsătorit!”.

Jamie a adăugat: „Da! După 23 de ani petrecuți împreună, ne-am gândit că acesta ar fi un moment deosebit pentru a celebra reînnoirea jurămintelor noastre de nuntă înainte ca odraslele noastre să înceapă să-și părăsească cuibul. A fost (n.r. un moment) într-adevăr special, amuzant și romantic, iar cuvintele din cadrul ceremoniei au căpătat mai mult sens după tot acest timp petrecut împreună”.

Cum a decurs ceremonia

Ceremonia a avut loc pe plajă, într-un cadru restrâns, la aceasta participând doar cei cinci copii ai cuplului.

Cei doi fii, Buddy, în vârstă de 12 ani, și River, 6 ani, au purtat cămăși albe și pantaloni albastru pal pentru a se asorta cu costumul lui Jamie, iar fetele, Poppy, 21 de ani, Daisy, 19 ani, și Petal, 14 ani, au purtat rochii albe pentru a se asorta cu rochia de mireasă a mamei lor, Jools.

Jools Oliver descria evenimentul pe Instagram ca pe o amintire incredibilă ce trebuie prețuită, plină de fericire, emoție, o amintire romantică și frumoasă.

Experiența a fost cu atât mai specială văzând fețișoarele copiilor. Doar în vise aș fi putut petrece o vacanță atât de magică”, mărturisea Jools.

Jamie și Jools doreau să organizeze acest eveniment la împlinirea a 20 de căsătorie, dar data s-a împlinit în perioada pandemiei și au fost siliți să amâne.

Jamie Oliver și Juliette Norton (Jools) s-au căsătorit prima dată în anul 2000, la All Saints Church (n.r. Biserica Tuturor Sfinților) din Essex.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net