Jefuită în plină stradă, și-a urmărit atacatorul, dar a pățit-o și mai rău!

simeon stalpnicul png
Victima a fost întrebată de bărbat dacă are o țigară, moment în care atacatorul a profitat și i-a furat baniifoto: psni.police.uk

O femeie de 21 de ani a fost întrebată de un străin, pe stradă, dacă are o țigară. Când și-a deschis poșeta, acesta i-a furat banii dinăuntru și a fugit cu ei.

Hotărâtă să-i recupereze, victima a început să fugă după el. Între timp, hoțul s-a oprit în fața unui bar, iar tânăra a reușit să-și recupereze banii, însă nu a făcut decât să-l enerveze pe bărbat, potrivit Metro.co.uk.

Cei doi se aflau în afara barului Lola Jeans din Tynemouth, Northumberland, Anglia. Atacatorul a apucat-o pe tânără de la spate și a început să o violeze. Femeia a încercat să riposteze, și l-a mușcat pe bărbat de obraz, însă asta nu l-a oprit. Aceasta le-a relatat totul polițiștilor la câteva săptămâni după ce momentele de groază au luat sfârșit, convinsă că mușcătura i-ar fi lăsat bărbatului un semn evident pe față.

Violatorul are semnalmentele unui bărbat cu vârsta între 22 și 25 de ani, caucazian, de constituție medie, cu înălțimea de aproximativ 1,72 cm. Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 5 noiembrie, însă victima nu s-a simțit în stare să raporteze incidentul decât recent.

„Acesta a fost un incident extrem de tulburător pentru victimă, iar poliția apelează la ajutorul publicului pentru a identifica atacatorul”, a declarat Detectiv Inspector Sharon Chatterton, de la Poliția din Northumbria.

Autoritățile au pornit căutările și speră că atacatorul va putea fi găsit cu ajutorul publicului. 

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
stres munca
Istoric Dorin Stănescu   FOTO Adevărul JPG
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg