Jucării sexuale în funcţie de zodie


    Sadismul este considerată una dintre cele mai dure și bizare perversiuni sexualefoto: 123RF
Sadismul este considerată una dintre cele mai dure și bizare perversiuni sexualefoto: 123RF

De cele mai multe ori cuplurile folosesc tot felul de accesorii sexuale pentru a-şi condimenta viaţa intimă şi a o face mult mai incitantă. Aceste jucării sexuale în funcţie de zodie au rolul de a aduce ceva nou în intimitatea dormitorului.

Click! Vă spune care sunt cele mai interesante jucării sexuale în funcţie de zodie preferate de ambii parteneri.

Cătuşele sunt unele dintre cele mai interesante jucării sexuale în funcţie de zodie. Pot fi un cadou sau un accesoriu ideal pentru cei din zodiac Berbec care vor să-şi condimenteze viaţa sexuală.

Jucării sexuale în funcţie de zodie: Taur

Biciul  este una dintre cele mai apreciate jucării sexualeîn funcţie de zodie  pentru ambii parteneri şi vă poate face viaţa intimă mai picantă. Dacă vă plac senzaţiile tari, biciul este jucăria ideală pentru a vă pune în practică fanteziile. Acest accesoriu erotic combină în mod senzual perversitatea cu erotismul.

Jucării sexuale în funcţie de zodie: Gemeni

Manşonul este jucăria sexuală preferată de cei din această zodie. Este un dispoziţiv special care prelungeşte cu câţiva centimetri penisul, oferind plăcere intensă şi de durată ambilor parteneri.

Jucării sexuale în funcţie de zodie: Rac

Dildo este una dintre cele mai apreciate jucării sexuale în funcţie de zodie  care merită achiziţionat. O astfel de jucărie nu ar trebui să lipsească din sertarul niciunuia dintre voi. Un simplu dildo vă poate aduce pe culmile plăcerii, vă poate ajuta să vă cunoaşteţi mai bine corpul şi să vă descoperiţi limitele.

Jucării sexuale în funcţie de zodie: Leu

Buretele vibrator se numără printre jucăriile sexuale de masturbare pe care îl puteţi folosi alături de partenerul de viaţă. Este plăcut la atingere, moale şi oferă satisfacţie şi plăcere maximă.

Jucării sexuale în funcţie de zodie: Fecioară

Inelul pentru penis este eficient în menţinerea erecţiei, întârzie ejacularea crescând astfel durata actului sexual şi este una dintre cele mai eficiente jucării sexuale în funcţie de zodie. Este moale, extensibil, cu design interesant şi plăcut la atingere.

Jucării sexuale în funcţie de zodie: Balanţă

Vibratorul oferă plăcere şi este una dintre cele mai speciale jucării sexuale în funcţie de zodie pentru ambii parteneri. Poate fi un accesoriu minunat pentru femeile conştiente de sexualitatea lor, care adoră să se masturbeze.

Jucării sexuale în funcţie de zodie: Scorpion

Pompa pentru penis este instrumentul perfect pentru a ajunge la dimensiunea mult dorită. Făcând exerciţii cu această pompă, penisul dumneavoastră poate creşte în lungime şi grosime, iar erecţiile vor fi de durată lungă. Este una dintre cele mai apreciate jucării sexuale în funcţie de zodie.

Jucării sexuale în funcţie de zodie: Săgetător

Bilele anale sunt  unele dintre cele mai speciale jucării sexuale în funcţie de zodie. Uneori, bilele anale sunt la un capăt mici, apoi din ce în ce mai mari până la celălalt capăt, alteori sunt toate de aceeasi dimensiune. Această jucărie sexuală oferă senzaţii în zona muşchiului sfincterului. Trebuie introduse treptat, cu mult lubrifiant şi scoase în momentul orgasmului.

Jucării sexuale în funcţie de zodie: Capricorn

Masturbatorul este ideal şi una dintre cele mai sexy jucării sexuale în funcţie de zodie. Este conceput pentru a maximiza plăcerea în timpul penetrării anale şi care oferă orgasme incredibile. Bărbaţii excentrici care nu au limite din punct de vedere sexual folosesc această jucărie erotică pentru stimularea anală.

Jucării sexuale în funcţie de zodie: Vărsător

Păpuşa gonflabilă este una dintre cele mai apreciate jucării sexuale în funcţie de zodie.  În ziua de astăzi păpuşile gonflabile arată foarte mult cu o femeie adevărată, poate să imite culoarea pielii, expresia şi tresăturile feţei, spre satisfacţia bărbaţilor.

Jucării sexuale în funcţie de zodie: Peşte

Strap-on este jucăria preferată de cei din această zodie. Este conceput special pentru a fi purtat ca un ham în timpul actului sexual pentru plăcerea ambilor parteneri.

cub toma caragiu png
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
Nella Pignatelli webp
FotoJet jpg
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
Nella Pignatelli webp
cub toma caragiu png
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet (4) jpg