La 7 ani, e cel mai forţos băiat din lume

Ultima actualizare:

    Chen Yi se antrenează  zilnic şi are o musculatură  demnă de un atlet  de performanţăfoto: hepta
Chen Yi se antrenează zilnic şi are o musculatură demnă de un atlet de performanţăfoto: hepta

Chen Yi a devenit o legendă mondială! La doar 7 ani, micuţul gimnast a câştigat şase medalii de aur şi e vedeta celei de-a 19-a ediţii a concursului sportiv din Hangzhou, Provincia Zhejiang, China.

Chen Yi s-a înscris la antrenamentele de gimnastică de la o vârstă extrem de fragedă. Practic nici nu învăţase să vorbească şi purta pamperşi când făcea flotări şi se atârna de bare la paralele.Acum, la vârsta de 7 ani are opt pătrăţele de invidiat pe abdomen şi este un adevărat veteran în echipa de gimnastică alături de care se antrenează zilnic. La doar 5 ani a părăsit definitiv casa părintească pentru a se dedica activităţii de gimnast profesionist. Are la activ şase medalii de aur şi una de argint la sol, cal cu mânere, inele, bârnă şi paralele.Echipa de gimnastică a Chinei este pe primele locuri din lume la Olimpiade pentru că recrutează atleţi de la vârste extrem de fragede. În ciuda controverselor, copiii înscrişi de bună voie de părinţi la acest sport nu sunt îmbuibaţi cu substanţe interzise, au un regim alimentar corespunzător, se antrenează intens şi sunt obligaţi să îşi respecte programul competiţional.

Giuliano Stroe, românaşul de fier

simeon stalpnicul png

La doar 5 ani, în 2009, românul Giuliano Stroe uluia o planetă întreagă după ce a mers în două mâini pe o distanţă de 10 metri. Ulterior, copilul care are acum 13 ani şi continuă antrenamentele cu tatăl său, Iulian Stroe, a mai bifat câteva performanţe demne de Cartea Recordurilor. La 6 ani, presa internaţională îl numea Micul Hercule, care trăieşte cu părinţii în Italia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
spital pantelimon tyknsqv9o3 1000x600 jpeg
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net