La restaurantul ăsta zâmbeşti şi plăteşti

Ultima actualizare:

    La intrare în local  comanzi, pozezi şi, la  ieşire, achiţi în două  secunde cu un zâmbet
La intrare în local comanzi, pozezi şi, la ieşire, achiţi în două secunde cu un zâmbet

Zeci de clienţi au luat cu asalt restaurantul Yum China din oraşul Hangzhou pentru a vedea cu ochii lor cum funcţionează sistemul „Smile to Pay”. Principiul e simplu: comanzi, mănânci şi, la ieşire, zâmbeşti în faţa unui panou şi gata! Nota a fost achitată!

Adio situaţii jenante la restaurant! Cu noul sistem lansat recent, e simplu: nu primeşti de mâncare dacă nu ai bani în cont. Dacă ai pozat în faţa panoului cu recunoaştere facială când ai făcut comanda la bucătărie şi nu aveai bani în cont, sistemul „Smile to Pay” acţionează prompt şi nu transmite comanda mai departe. 


    Cât timp mănânci nu te deranjează nimeni cu nota de plată...
Cât timp mănânci nu te deranjează nimeni cu nota de plată...

Cum funcţionează? Clienţii stau două secunde în faţa unui panou high-tech, dotat cu o cameră video 3D, care are capacitatea de a identifica fără greşeală orice persoană.

Aparatul nu greşeşte aproape niciodată

Sistemul descoperă dacă în faţa lui este o poză şi foloseşte un algoritm de identificare utilizat în prezent pe aeroporturile internaţionale. Pe baza identificării clientului, sistemul accesează contul bancar al acestuia şi scade nota de plată a serviciilor direct de pe cardul clientului, fără ca acesta să mai scoată portofelul. Yum China, care este parte din grupul Yum Brands, care deţine inclusiv franşiza KFC din China, dispune de 7.685 de localuri. Joey Wat, preşedintele companiei, a explicat pentru AFP că „Smile to Pay” se adresează tinerilor şi intenţionează să îl implementeze în toate restaurantele din China. Având în vedere că majoritatea clienţilor deţin un card bancar şi figurează cu o fotografie actualizată în sistem, „Smile to Pay” are o marjă de eroare neglijabilă, a explicat Jidong Chen, directorul de la Ant, firma care s-a ocupat de proiectul de identificare biometrică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net