Lauren Goodger, de nerecunoscut după ce a fost atacată de iubit chiar în ziua înmormântării fetiței ei

Ultima actualizare:

Lauren Goodger (35 de ani) are o fractură orbitală, după ce a fost atacată de iubitul său în ziua înmormântării fetiței lor.

Lauren Goodger a suferit o dramă după moartea fiicei sale
Lauren Goodger a suferit o dramă după moartea fiicei sale

Lauren a fost atacată de iubitul ei, în ziua înmormântării

Sora lui Lauren a făcut o postare în care a spus că Larose, prima fiică a lui Lauren, nici nu știe cât de norocoasă este că are o mamă atât de puternică. Totodată, Lauryn, o prietenă de a lui Lauren, a distribuit postarea și a scris că este șocată de cum arată amica ei în urma atacului și izbucnește în plâns de fiecare dată când o vede. Aceasta a mai spus și că nu pot exista două părți ale poveștii.

„Nicio cantitate de minciuni pe care le spui nu va ascunde vreodată adevărul acum. Vă rog, dacă cineva se găsește vreodată în această situație, să nu se gândească niciodată să rămână liniștit sau să se ascundă”, a spus Lauryn, amica lui Lauren.

Iubitul lui Lauren, Charles Drury, în vârstă de 25 de ani, este considerat principalul vinovat de atac și a fost arestat imediat după înmormântare, însă a fost eliberat pe cauțiune. El este și tatăl celor doi copii ai vedetei, micuța care s-a stins din viața și cealaltă fetiță pe care o mai au împreună, în vârstă de 3 ani.

image

Fostă concurentă de la reallity show a trecut printr-o dramă

Lauren Goodger, fosta concurentă a reality show-ului „The Only Way is Essex”, are parte de cele mai urâte momente din viața ei. Fetița ei, Lorena, care era perfect sănătoasă și a venit pe lume fără complicații, a murit la 2 zile de la naștere. Aceasta a spus într-o postare pe Instagram că nu există durere mai mare decât cea pe care o are o mamă care își pierde copilul, iar singura ei alinare este prima fetiță, Larose.

„Nu au fost complicații în timpul sarcinii sau în timpul travaliului, ea a fost bine, sănătoasă, dar nu intru acum în detalii…. Vreau doar să știți că nu a fost nimic în neregulă cu ea sau cu mine, a fost un bebeluș perfect, nu pot să înțeleg… Sunt distrusă. M-am întors acasă de la spital și am petrecut cât mai mult timp cu fetița noastră, Lorena. Încă nu mi-am luat rămas bun…

Nu voi trece niciodată peste asta, dar voi învăța cum să trăiesc în fiecare zi cu Lorena în inima mea. Ea va fi cu mine mereu și, într-o bună zi, voi fi din nou cu ea. Lorena mea, te iubesc atât de mult”, a scris Lauren pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net