Lauren Goodger, de nerecunoscut după ce a fost atacată de iubit chiar în ziua înmormântării fetiței ei

Lauren Goodger (35 de ani) are o fractură orbitală, după ce a fost atacată de iubitul său în ziua înmormântării fetiței lor.

image
Lauren Goodger a suferit o dramă după moartea fiicei sale

Lauren a fost atacată de iubitul ei, în ziua înmormântării

Sora lui Lauren a făcut o postare în care a spus că Larose, prima fiică a lui Lauren, nici nu știe cât de norocoasă este că are o mamă atât de puternică. Totodată, Lauryn, o prietenă de a lui Lauren, a distribuit postarea și a scris că este șocată de cum arată amica ei în urma atacului și izbucnește în plâns de fiecare dată când o vede. Aceasta a mai spus și că nu pot exista două părți ale poveștii.

„Nicio cantitate de minciuni pe care le spui nu va ascunde vreodată adevărul acum. Vă rog, dacă cineva se găsește vreodată în această situație, să nu se gândească niciodată să rămână liniștit sau să se ascundă”, a spus Lauryn, amica lui Lauren.

Iubitul lui Lauren, Charles Drury, în vârstă de 25 de ani, este considerat principalul vinovat de atac și a fost arestat imediat după înmormântare, însă a fost eliberat pe cauțiune. El este și tatăl celor doi copii ai vedetei, micuța care s-a stins din viața și cealaltă fetiță pe care o mai au împreună, în vârstă de 3 ani.

image

Fostă concurentă de la reallity show a trecut printr-o dramă

Lauren Goodger, fosta concurentă a reality show-ului „The Only Way is Essex”, are parte de cele mai urâte momente din viața ei. Fetița ei, Lorena, care era perfect sănătoasă și a venit pe lume fără complicații, a murit la 2 zile de la naștere. Aceasta a spus într-o postare pe Instagram că nu există durere mai mare decât cea pe care o are o mamă care își pierde copilul, iar singura ei alinare este prima fetiță, Larose.

„Nu au fost complicații în timpul sarcinii sau în timpul travaliului, ea a fost bine, sănătoasă, dar nu intru acum în detalii…. Vreau doar să știți că nu a fost nimic în neregulă cu ea sau cu mine, a fost un bebeluș perfect, nu pot să înțeleg… Sunt distrusă. M-am întors acasă de la spital și am petrecut cât mai mult timp cu fetița noastră, Lorena. Încă nu mi-am luat rămas bun…

Nu voi trece niciodată peste asta, dar voi învăța cum să trăiesc în fiecare zi cu Lorena în inima mea. Ea va fi cu mine mereu și, într-o bună zi, voi fi din nou cu ea. Lorena mea, te iubesc atât de mult”, a scris Lauren pe rețelele de socializare.

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
maria burlacu jpg
Laurențiu a câștigat prima poziție în concurs, în dauna a 400 de sportivi din toată lumea. FOTO L. I.
image
image
image
image
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)