Locul din România în care îți poți afla destinul. Unii spun că aici te conectezi cu Dumnezeu

România este un adevărat Paradis atunci când vine vorba de locurile frumoase, pline de încărcătură istorică, dar și mister. Oamenii care vizitează în lung și-n lat țara noastră rămân de-a dreptul fascinați de poveștile pe care le află despre fiecare loc în parte, astfel că nu au putut trece cu vederea existența locului despre care se spune că dorințele îți sunt îndeplinite - Templul de la Șinca Veche

Templul dacic de la Șinca Veche / foto: Pinterest
Templul dacic de la Șinca Veche / foto: Pinterest

Templul a primit mai multe denumiri de-a lungul timpului și este recunoscut pentru faptul că oamenii care l-au vizitat și și-au pus o dorință au avut parte de un șoc atunci când li s-ar fi îndeplinit. Activitățile paranormale și-au spus cuvântul, drept dovadă fiind experiența bizară de care a avut parte, acum ani de zile, un reporter de televiziune din România. 

Templul de la Șinca Veche, o adevărată enigmă

Povestea Mânăstirii Rupestre de la Șinca Veche, așa cum grota a mai primit denumirea, a devenit virală pe platformele de socializare datorită unui utilizator TikTok, care a relatat o scurtă istorisire a Templului de la Șinca Veche. 

„Sub un deal de la poalele Munților Făgăraș se adună în fiecare duminică sute de oameni pentru a se ruga. S-a dus vestea că într-o grotă, nu foarte încăpătoare se întâmplă lucruri inexplicabile. 

Unii vorbesc despre fascicule de lumină care apar și dispar, alții spun că dorințele puse acolo s-ar împlini. Unii vin pentru energia pe care o emană locul, alții se roagă pentru că acum este un lăcaș de cult ortodox, sfințit Mitropolitul Ardealului. 

Grota a primit mai multe denumiri. Creștinii îi spun Mănăstirea Rupestră de la Șinca Veche, locul în care se împlinesc dorințele. Alții o numesc Templul Ursitelor. În grotă este desenat în stâncă chipul lui Iisus Hristos. 

Câțiva centimetri mai la stânga, în mijlocul unei încăperi cu aspectul unui altar, sunt sculptate Steaua lui David și semnul Yin și Yang.”,și-a început internautul povestirea. 

Întâmplarea stranie de care a avut parte un reporter 

Evenimente paranormale au loc în Templul de la Șinca Veche / foto: Pinterest
Evenimente paranormale au loc în Templul de la Șinca Veche / foto: Pinterest

Templul de la Șinca Veche este unul dintre cele trei puncte magnetice din România, pe lângă Sfinx și Cetatea Sarmizegetusa. Așa se face că un reporter al anilor 90 a fost martor, alături de cameraman, al unei întâmplări bizare de care a avut parte atunci când filma locul parcă desprins din basme. 

„Unii specialiști în radiestezie care au făcut măsurători spun că locul ar degaja un magnetism impresionant și energii foarte puternice cum rar le-a fost dat să vadă. 

Este unul dintre cele trei puncte energetice din România, celelalte fiind Sfinxul și Cetatea Sarmizegetusa. O taină a locului spune că cine vine odată, cu siguranță se va întoarce. 

Există o întâmplare paranormală de care a avut parte un reporter de televiziune, prin anii 90. Astfel, cameramanul ce-l însoțea pe reporter, în momentul când a dorit să tragă câteva cadre, a observat cum camera video a început să pornească și să se oprească singură, nemairăspunzând la comenzi. 

Se pare că acest fenomen nu a fost însoțit de alte urmări. Ajuns înapoi la studiouri și vizionând materialele înregistrate, reporterul a observat cu uimire imagini pe care nici el, nici ceilalți nu le văzuseră în peșteră în momentul filmării. 

Pe bandă apăreau sfere de lumină care străluceau intens, iar la un moment dat, apărea chiar un obiect pe care reporterul l-a definit ca un diamant de o mărime apreciabilă. După o zi, înregistrările bizare au dispărut de pe bandă, apărând în schimb o siluetă înveșmântată într-o mantie închisă la culoare, iar în plan îndepărtat zărindu-se o mână luminoasă.”, mai transmite acesta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net