Lubrifianţii fac sexul mai plăcut decât îţi poţi imagina. Iată ce rol au


    Lubrifianţii au un rol foarte important în intensificarea plăcerii şi menţinerea pentru mai mult timp a actului sexualfoto: 123RF
Lubrifianţii au un rol foarte important în intensificarea plăcerii şi menţinerea pentru mai mult timp a actului sexualfoto: 123RF

Lubrifierea este foarte importantă în timpul actului sexual. Lubrifianţii sunt de mai multe feluri şi pentru toate gusturile, preferinţele sau capriciile. Este chiar indicată folosirea lubrifianţilor pentru fiecare tip de sex în parte, indiferent că vorbim despre sex vaginal, anal, oral sau jucării erotice. Rolul lubrifianţilor este acela de a face frecarea mai uşoară, ajutând astfel la reducerea uzurii celor două suprafeţe. Pot fi folosiţi în egală măsură de femei şi de bărbaţi.

În cazul femeilor, mai ales atunci când lubrifierea naturală a vaginului este scăzută din cauza stresului sau după o sarcină, folosirea lubrifiantului este esenţială. În cazul bărbaţilor, lubrifiantul poate fi aplicat pe testicule sau pe penis, intensificându-se plăcerea şi satisfacţia sexuală. Datorită lubrifianţilor, disconfortul dispare, permiţând o alunecare mult mai uşoară şi mai plăcută.

Există mai multe feluri de lubrifianţi. Majoritatea sunt pe bază de apă, ulei sau silicon şi au diverse arome. Cei pe bază de apă au avantajul de a fi potriviţi pentru orice tip de sex, fiind compatibili cu orice variantă de prezervativ: nu au miros sau gust şi sunt uşor de curăţat. Cei pe bază de ulei mineral sau vegetal sunt mai cremoşi, dar necesită folosirea unor preservative care să nu fie confecţionate din latex. Iar duşul este absolut necesar.

Lubrifianţii pe bază de silicon sunt, în general, preferaţi de cupluri şi sunt potriviţi pentru cei care practică sexul în apă, dar nu sunt compatibili cu produsele din latex sau silicon. Utilizarea produselor din latex este posibilă în cazul folosirii unui lubrifiant cu arome, acesta fiind ideal şi pentru sexul oral.

În general, este preferabil să folosiţi atât lubrifiant cât este necesar, evitând astfel ca zona să fie uscată. Lubrifianţii au un rol foarte important în intensificarea plăcerii şi menţinerea pentru mai mult timp a actului sexual.

Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
cub ioana ilie nastase png
cub theo rose anghel damian png
mihai voropchievici jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
eticheta alimente jpg
Rica Raducanu
Virgi Iantu, FOTO TVR IMG 1444 jpg
image
image
image
image
16 foto 1   case antipirati jpg
FotoJet (1) jpg
romania 1894741 1920 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg