Lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată de dragul iubitului

Ultima actualizare:

Îmbinarea a două vieţi diferite, rezolvarea unor probleme importante sau nu necesită adesea negocieri şi compromisuri. În orice relație, trebuie să existe o prioritizare egală a nevoilor ambilor parteneri. Dacă te afli în situația de a accepta mai multe decât partenerul tău pentru a menține armonia în cuplu, atunci poate ar fi momentul să te trezești. Iată ce nu ar trebui să faci niciodată de dragul iubitului.

Să te sacrifici

Nu trebuie să fii tu martirul acestei relații. De fapt, niciunul dintre voi nu trebuie să își asume acest statut. Fiecare trebuie să lupte în mod egal pentru binele relației.

Nu este nevoie ca mereu să spui „Da” sexului

Nu ești jucăria sexuală a nimănui. Prin urmare, dacă ai o dispoziție proastă, nu te simți bine sau pur și simplu nu ai chef, refuză-ți partenerul. Dacă te iubește, o să te înțeleagă fără să te forțeze.

Nu trebuie să fii de acord cu tot ceea ce spune partenerul tău

Învață să fii o femeie hotărâtă! Dacă nu ești de acord cu ceva din ceea ce spune sau ce face iubitul tău, nu evita să îi spui lucrul ăsta. Discută lucrurile la timpul lor. Altfel, riști să se adune frustrări, iar finalul nu va fi unul bun pentru relația voastră.

Nu face totul cu iubitul tău

În timp, devine plictisitor să faci absolut totul în compania iubitului tău. Încearcă să îți aloci timpul tău de intimitate. Organizează-ți timpul astfel încât, la finalul zilei, să vă fie dor unul de celălalt.

image
image
image
image
image
image
ger ninsoare zapada iarna termometru shutterstock 743819602 jpg
alcool baut shutterstock jpeg
aeroport pasageri zboruri anulate jpg
Dacă asteroidul  ar fi exploatat,  am primi fiecare  92 miliarde $ jpeg
Mănăstirea Prislop  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (66) jpg
google 485611 1280 jpg
tristete generica jpg FOTO Pexels
front hotel 1 jpg