Lucruri pe care nu știai că poți să le faci cu Facebook Messenger


    Facebook Messanger
Facebook Messanger

Facebook Messenger și Whatsapp au detronat de departe modul clasic de a comunica prin SMS-uri, iar asta nu e tocmai o noutate. De când a devenit aplicație independentă de Facebook, Messenger primește din ce în ce mai multe funcții interesante, astfel încât să îți fie imposibil să renunți la el, scriu cei de la Playtech.ro.

Poți să faci o mulțime de lucruri cu Messenger, iar numărul lor crește progresiv. În cazul în care nu ești unul dintre oamenii care trăiesc în bula albastră (sau măcar încerci să crezi asta despre tine), noi am făcut o listă cu trucuri Facebook Messanger, de care s-ar putea să vrei să profiți la un moment dat.

Poți folosi Facebook Messenger și fără un cont de Facebook

Dacă ești unul dintre oamenii care consideră Facebook în sine o pierdere de timp, poți să te bucuri liniștit de platforma sa de chat. Nu ai nevoie decât de un număr de telefon.

De asemenea, dacă ești la birou și nu vrei să cazi în plasa scrollului infinit pe Facebook, dar ai totuși nevoie să comunici cu oamenii, poți apela la Messenger.com, varianta pentru desktop a aplicației.

Vezi AICI lista completă cu lucruri pe care nu știai că poți să le faci cu Facebook Messenger

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
FotoJet (9) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg