Lucruri pe care să nu i le spui când partenerul nu poate face sex

image
Lucruri pe care să nu i le spui când partenerul nu poate face sex: că te-a dezamăgitfoto: 123RF

Obiceiul multor femei de a-şi critica partenerii de viaţă din cauza problemelor sexuale nu face decât să-i frustreze şi mai tare. Ele trebuie să ştie patru lucruri pe care să nu i le spui când partenerul nu poate face sex şi care trebuie evitate pe cât posibil.

Sexul pentru oricare dintre noi este o experienţă extrem de intimă şi trebuie tratat cu responsabilitate. Întotdeauna trebuie să fim atenţi ca în timpul actului sexual să nu facem sau să spunem ceva care l–ar face pe cel de lângă noi să se simtă jignit. Iată care sunt cele câteva lucruri pe care să nu i le spui când partenerul nu poate face sex.

Deseori se întâmplă ca pe femei să le ia gura pe dinainte şi să se trezească spunând cele mai nepotrivite cuvinte bărbaţilor in momentele cele mai delicate.Toate aceste lucruri pe care să nu i le spui când partenerul nu poate face sex îl pot umili. Ca să evitaţi o situatie delicată, încercaţi să vă abţineţi de la a vă exprima furia în acel moment.

Lucruri pe care să nu i le spui când partenerul nu poate face sex: 2. Că nu te mai simţi bine cu el

Neputinţa unui bărbat de a face sex îl va stresa foarte tare şi va simţi că este pus sub o mare presiune. “Că nu te simţi bine cu el” este cu siguranţă o declaraţie şocantă şi este unul din acele lucruri pe care să nu i le spui când partenerul nu poate face sex. Trebuie evitate pe cât posibil aceste situaţii, dacă nu vreţi să aveţi probleme în intimitate.

Lucruri pe care să nu i le spui când partenerul nu poate face sex: 3. Că te gândeşti să-l părăseşti

Acestea sunt cu siguranţă lucruri pe care să nu i le spui când partenerul nu poate face sex. Pentru oricine ar fi frustrant să audă că există posibilitatea să fie părăsit fiindcă din punct de vedere sexual nu mai dă randament. Având în vedere că orgoliul este una dintre caracteristicile specifice bărbaţilor, trebuie să vă abţineţi să le spuneţi aceste vorbe prea des fiindcă relaţia se va degrada.

Lucruri pe care să nu i le spui când partenerul nu poate face sex: 4. Cu fostul nu se întâmpla

Cea mai mare greşeală pe care o poate face o femeie când iubitul nu este în stare să facă sex este să-i reproşeze că aşa ceva nu se întâmpla şi cu fostul. Nu este recomandat să-i atragi atenţia, orice referire la fostul iubit intrând în categoria „lucruri pe care să nu le spui când partenerul nu poate face sex”. Dacă o faci, este posibil să-i afectezi foarte tare încrederea în propria persoană.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
anamaria prodan3 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg