Lucrurile pe care e sănătos să le faci în relaţia de cuplu. Aduc beneficii şi îi apropie mai mult pe parteneri


    Dacă vrei să fii fericită, fii atentă la nevoile iubitului tăufoto: 123RF
Dacă vrei să fii fericită, fii atentă la nevoile iubitului tăufoto: 123RF

Ai o idee preconcepută despre ce înseamnă "relaţie normală" şi care sunt lucrurile pe care e sănătos să le faci în cuplu? Trebuie să aveţi în vedere că există foarte multe lucruri care se încadrează în sfera normalităţii şi care pot fi benefice pentru relaţie.

Dacă vrei să fii fericită, fii atentă la nevoile iubitului tău. Ascultă-l și încearcă să îl înțelegi, iar dacă vrei să se deschidă în fața ta, încearcă să nu îl judeci când îți spune ceva. Fii prietena lui cea mai bună!

Într-o relație este normal ca fiecare partener să aibă o viață! Nu trebuie să faceți totul împreună și să aveți doar prieteni comuni. Nu renunța la viața ta doar pentru că te-ai îndrăgostit! Independența este foarte importantă!

Când ești mult timp cu o persoană, uiți să îi mai spui de ce îl iubești! Este important să îi mai amintești din când în când iubitului tău de ce te-ai îndrăgostit de el!

Niciodată nu este prea multă afecțiune sau romantism! Sărutați-vă cât de des puteți, pentru că astfel nu veți lăsa flacăra să se stingă.

Certurile și micile neînțelegeri sunt normale într-o relație, câtă vreme nu au loc în fiecare zi. Este reomandat să spui ce te deranjează, cu riscul de a-l enerva pe celălalt, pentru că altfel nu faci decât să acumulezi frustrare.

În relaţiile normale partenerii sunt precum coechipierii. Se consultă reciproc în decizii şi planuri şi permit influenţa din partea nevoilor şi dorinţelor partenerului.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 2211785457 jpg
infidelitate un barbat doua femei threesome shutterstock 332233235 jpg
closeup female hands counting euro banknotes world money inflation economy concept jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg