Mamă singură, angajez fiică pentru vacanţă!

simeon stalpnicul png
Bunicuţa singuratică oferă bani de cheltuială şi un telefon nou-nouţ

Li Yanling a ajuns până la televiziunea naţională CCTV în disperarea ei de a găsi „o fiică” de împrumut. Femeia de 63 de ani a cumpărat deja biletele pentru sejurul în staţiunea de lux de pe Insula Hainan şi promite un iPhone 7 fetei care o va însoţi, dacă va fi cuminte în concediu.

Mii de fete din toată China au asaltat-o pe Li Yanling, de 63 de ani, cu poze şi mesaje rugând-o să fie alese pentru sejurul de vis care e programat pentru luna februarie, cu prilejul Anului Nou chinezesc. Şi chiar unele dintre ele s-au oferit să fie adoptate de bunicuţa generoasă, Li a răspuns că: „am de ja o fiică. Locuieşte de mai mult timp în Canada. E măritată şi mi-a dăruit nepoţei.

simeon stalpnicul png
Femeile vor locui la un hotel de lux din staţiunea Sanya

Nu i-am propus să vină cu mine în vacanţă pentru că deja are propriul ei program şi nu vreau să se simtă obligată să îmi poarte de grijă. Prefer să angajez o «fiică» pentru concediu. Soţul meu pleacă în vacanţă cu prietenii şi eu nu vreau să merg singură să mă răsfăţ în luxul de pe Insula Hainan, din staţiunea Sanya”, a povestit fosta farmacistă, care trăieşte în Zhengzhou. Fiica angajată de Li trebuie să aibă între 18 şi 25 de ani. Va primi bani de cheltuială, mama o va răsfăţa cu daruri şi se va ocupa să nu îi lipsească nimic.

simeon stalpnicul png
Li Yanling plăteşte tot şi, dacă fata e cuminte, îi dă în dar un telefon de ultimă generaţie

„Vreau să văd marea iarna asta, din staţiunea Sanya, dar mi-e frică să călătoresc singură”, a spus Li Yanling. Ea a cumpărat deja cadoul pentru „fiica de concediu” şi refuză să spună suma pe care i-o va da acesteia. Însă le asigură pe toate pretendentele că pachetul turistic este de aproape 3.000 de dolari şi că se vor caza în cele şapte zile de concediu la un hotel de lux. Singurătatea la bătrâneţe este un fenomen extrem de frecvent în China, după introducerea legii privind un singur copil în 1979. În 2015, Click! v-a relatat povestea unui pensionar de 77 de ani care a dat anunţ în presă oferindu-se spre adopţie familiilor de tineri care au nevoie de un înţelept. 

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
meghan markle jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
reghe corina caciuc jpeg
tarom jpeg
Alec Baldwin
image
image
image
image
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
meghan markle jpg
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
rafila jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png