Mămica de 11 ani, însărcinată pentru a doua oară. A fost un adevărat copil-problemă

14 februarie 2017
simeon stalpnicul png
Tressa a devenit mămică la doar 11 anifoto: arhiva personală

O tânără mămică din Marea Britanie, violată de fratele ei la 11 ani, este din nou însărcinată. Tressa Middleton, care a renunțat cu curaj la anonimatul de victimă a unui viol, a fost forțată să-și dea prima fiică serviciilor sociale, după ce aceștia au aflat cine este, de fapt, tătăl copilului.

Ea a devenit dependentă de heroină, după ce autoritățile au intervenit, considerând că e cel mai bine pentru copil și pentru ea să fie despărțiți. Tânăra mămică, acum de 23 de ani, se pare că este din nou însărcinată cu logodnicul ei, Darren Young. Ea a renunțat la consumul de droguri și are așteptări mari de la ea și logodnicul ei, Darren, în vârstă de 30 de ani.

simeon stalpnicul png
Tressa Middleton și Darren Youngfoto: arhiva personală

”De această dată, copilul se naște într-o casă sigură și fericită, cu doi adulți responsabili, care sunt gata să îl adore și să renunțe la orice ca să se asigure că el va avea o creștere sănătoasă și fericită. Îi voi spune copilului despre sora mai mare. Nu va fi un secret, pentru că ea este o parte importantă a familiei noastre. Speranța mea este ca, într-o zi, ambii mei copii să se întâlnească și să știe întreg adevărul despre cele întâmplate”, a declarat Tressa pentru The Mirror. 

Tânăra mămică a fost un adevărat copil-problemă. Fuma, se droga, consuma alcool în exces și chiar a afirmat, într-un interviu în urmă cu câțiva ani, că a făcut sex cu un om mai în vârstă pentru două lire, pe când avea doar nouă ani.

Tressa a încercat să-l proteje pe fratele ei, spunând că sarcina a apărut în urma unei nopți albe și că se afla sub influența alcoolului și nu-și amintește detalii. Într-un final a recunoscut că fratele ei, în vârstă de 16 ani, a agresat-o și a fost nevoită să-și dea fetița autorităților, după doi ani de la nașterea acesteia, în 2006. 

simeon stalpnicul png
Tressa Midlleton alături de logodnicul ei Darren Youngfoto: arhiva personală

Proaspeții părinți s-au străduit din greu caThressa să rămână însărcinată. Ea i-a mărturisit logodnicului ei, Darren, că i-a fost frică să nu fie pedepsită pentru că a abandonat-o pe Toni. ”Știu că sună nebunesc, dar când am încercat să rămân însărcinată și nu s-a  întâmplat, m-am gandit la ce e mai rău”.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ambulante londra jpeg
1 telefon png png
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg