Mâncare şi muzică bună! Iată unde te poţi distra zilele următoare

Ultima actualizare:

    Show-ul Antoniei are loc mâine și va putea fi urmărit din mașină
Show-ul Antoniei are loc mâine și va putea fi urmărit din mașină

Odată cu vara nu s-a terminat şi distracţia. Te aşteaptă o mulţime de evenimente la care te poţi distra împreună cu prietenii.

Muzică folclorică la Sala Palatului

Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii
Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii

Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii va cânta joi, 26 septembrie, începând cu ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti. Plăieșii vin din Chișinău, la București pentru a sărbători, printr-un spectacol grandios, 30 de ani de activitate. "Ansamblul nostru a pornit din dorința de a menține tineretul în aura frumoasă a folclorului și a tradițiilor, pe care le preluăm și le ducem mai departe. Folclorul autentic românesc este cartea noastră de vizită. Anul acesta, sărbătorim 30 de ani de cântec și dans și am dorit să îi celebrăm alături de fanii noștri într-un turneu aniversar. Pe 26 septembrie, drumul ne duce la București, unde vom avea un spectacol de excepție la Sala Palatului", a declarat Nicolae Gribincea, vocea și coordonatorul artistic al ansamblului. 

Antonia şi Brenciu cântă în mall

Şi Bucureşti Mall-Vitan sărbătoreşte 20 de ani de la lansare şi dă startul la distracţie printr-un festival street food şi muzică, care va avea loc între 19 şi 21 septembrie. Evenimentul City Vibes Festival începe azi, de la ora 20.00, iar în deschidere va cânta Antonia.  Vineri  invitatul special este Horia Brenciu alături de HB Orchestra, iar sâmbătă festivalul se încheie cu un concert 5GANG.

Hai şi tu la primul Oktoberfest pentru corporatişti!

De la festival nu lipseşte berea
De la festival nu lipseşte berea

Prima ediție a  festivalului Oktoberfest dedicat angajaților din nordul Bucureștiului va avea loc anul acesta în perioada 23-26 septembrie, în complexul Swan Office &Technology Park din Pipera, și este deschis publicului larg.  Cele patru zile de festival vă aşteaptă butoaie cu bere artizanală, grătare încinse cu cârnaţi, fripturi şi mici, dar şi băuturi răcoritoare şi dulciuri pe alese. Nu va lipsi muzica bună, asigurată de Trupa 13 (23 septembrie) şi de Bere Gratis (26 septembrie), ambele concerte de la ora 18.30. Organizatorii au decis să dedice Oktoberfest corporatiştilor din această zonă deoarece în clădirile de birouri din Pipera sunt 65.000 de angajaţi, din totalul de 1 milion de angajaţi din Capitală.

Muzica folk răsună în această toamnă

Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi şi Victor Socaciu îşi pregătesc chitarele pentru o serie de concerte care vor avea loc în mai multe oraşe, în această toamnă. Spectacolul lor numit „Folk de colecţie” debutează mâine la Teatrul Naţional din Bucureşti (de la ora 20.00) şi continuă luna viitoare la Râmnicu Vâlcea (13.10), Craiova (15.10), Focşani (30.10), Galaţi (31.10), apoi la Bacău (2.11), Piatra Neamţ (3.11), Baia Mare (17.11), Satu Mare (18.11) şi Cluj-Napoca (19.11).

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net