Mâncarea nu se prinde dacă o găteşti în pielea goală

Ultima actualizare:

    Jenny îşi invită prietenele să gătească împreună
Jenny îşi invită prietenele să gătească împreună

Cu aşa bucătăreasă nici un bărbat nu mai iese din bucătărie! Fotomodelul Jenny Scordamaglia, de 28 de ani, din Miami, Florida, SUA, adoră să gătească, numai că nu îi plac deloc hainele. Aşa că a renunţat complet la textile şi şi-a făcut emisiune de gătit la Miami TV.

Jenny s-a născut la 16 septembrie 1988 în New Jersey şi când avea doar trei luni s-a mutat cu părinţii în Uruguay. La 13 ani s-a mutat înapoi în SUA şi la 15 ani a devenit fotomodel. În 2007, când avea 18 ani, şi-a făcut propria emisiune la Miami TV. Bârfea viaţa de noapte din oraş. Îi plăcea la nebunie să pozeze în pielea goală, dar şi să gătească.


    Îţi plouă în gură când vezi bucătăreasa, sau omleta pe pat de legume?
Îţi plouă în gură când vezi bucătăreasa, sau omleta pe pat de legume?

S-a măritat cu producătorul de televiziune Enrique Benzoni şi din 2013, Jenny a început să gătească în direct pentru telespectatori. În mai puţin de o lună a strâns peste 65.000 de admiratori. Culmea, deşi blonda gătea turte cu vişine, lasagna, salate, omlete, supe cremă, grătare şi fel de fel de salate în costumul Evei şi toată lumea era mai mult atentă la formele ei generoase decât la reţete, unii admiratori au recunoscut că “datorită ei au început şi ei să gătească”.

simeon stalpnicul png

Jenny îşi invită inclusiv prietenele să se dezbrace în bucătărie când gătesc împreună. Ea crede că “atunci când bucătăreasa e fierbinte şi sexy, mâncarea nu se lipeşte în oale”. Recent, a primit o ofertă de la unul dintre cele mai prestigioase restaurante de fiţe din Miami, evident dacă găteşte goală.

image
image
image
image
image
image
castele romania colaj facebook jpg
permis de conducere freepik jpg
tigari, freepik jpg
Donna Urquhart instagram jpg
 ciclon polar romania meteo
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
carne miel shutterstock 234655234 jpg
admitere liceu 2020 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net