Mașinile perfecte pentru călătorii în familie și explorare


    Foto: pixabay
Foto: pixabay

Dacă ești pasionat de călătorii și îți plac drumurile lungi cu mașina, vei avea nevoie de cel mai potrivit autoturism pentru aventurile tale. Fie că îți dorești să călătorești alături de familie sau prieteni, singur sau cu un animal de companie, confortul, puterea și consumul sunt doar câțiva dintre factorii la care trebuie să fii atent. Iată care sunt cele mai potrivite mașini în funcție de nevoile tale:

Mașina de familie

Excursiile și călătoriile alături de copii pot fi adevărate încercări, dar dacă și lor le place să petreacă o mare parte a timpului pe drum, o mașină încăpătoare îi va face să se simtă în elementul lor. Mașina de familie este o necesitate atunci când ai mai mulți copii și animale de companie, iar dacă tuturor vă place să plecați în vacanțe cu mașina, aceasta trebuie să fie potrivită și pentru distanțe lungi.

Subaru Outback

Acest model de SUV se adresează celor care vor să ajungă în toate locațiile visurilor lor. Datorită sistemului de tracțiune, aceasta este perfectă pentru condițiile meteo nefavorabile precum ploaia sau zăpada.

Dacă îți place să călătorești la munte, mai ales în timpul sezonului de schi, este important să ai o mașină care să-ți permită să conduci în siguranță și în care să ai suficient spațiu. În astfel de condiții, nu uita că trebuie să echipezi mașina cu anvelope de iarna și să ai mereu la îndemână lanțuri, lopată și sare specială.

Subaru Outback îți oferă și tehnologia necesară pentru a economisi combustibil atunci când petreci mult timp în trafic. Cu mașina de familie vei duce copiii și la școală, dacă aceștia sunt prea mici să circule cu mijloacele de transport în comun, așa că trebuie să ai în vedere frecvența cu care o vei conduce și în oraș.

În ceea ce privește siguranța, Subaru Outback are 5 stele din 5 la testele de siguranță Euro NCAP (The European New Car Assessment Programme). Sistemul Vehicle Dynamic Control intervine atunci când senzorii detectează părăsirea traiectoriei de pe șosea și stabilizează mașina prin sistemele de tracțiune și de frânare. De asemenea, autoturismului nu îi lipsesc senzorii importanți precum cei de parcare sau cei care avertizează prezența unui alt vehicul în zona unghiului mort.

Portbagajul spațios îți permite să depozitezi în jur de patru valize de dimensiuni mari și, la nevoie, poți rabata banchetele din spate pentru a obține mai mult spațiu pentru bagaje. Pe scaunele din spate încap confortabil 3 adulți, așa că spațiul pe care copiii tăi l-ar avea la dispoziție îți permite să instalezi fără probleme și scaunele de mașină pentru copii, fără să riști tranziția la o atmosferă sufocantă.

Mașina de off road

Adevăratele provocări apar atunci când renunți la șosele și te aventurezi off road. Fie că ai o destinație sau îți place să-ți testezi limitele, o mașină puternică nu te va lăsa niciodată la nevoie. În off road, accidentele se pot întâmpla ușor atunci când nu ai experiența necesară sau când încerci adevărate cascadorii cu o mașină nepotrivită.

Mercedes Benz Clasa G

Acest model este, poate, cel mai cunoscut din categoria greilor pentru off road. Cu o istorie de 40 de ani în spate, Mercedes G Class este un bolid „aproape indestructibil”  - în cuvintele celor de la Mercedes. Mașina oferă siguranță atât pe șosea, cât și în afara ei cu ajutorul sistemului intelligent Drive. Asistența oferită de acest sistem include adaptarea vitezei, asistența la schimbarea benzii sau la identificarea pericolelor din zona unghiului mort.

Pentru protecția tuturor participanților la trafic, sistemul te sprijină și la identificarea indicatoarelor, limitelor de viteză și a altor semne. Sunt afișate, de asemenea, și începutul/ sfârșitul zonelor în care este interzisă depășirea, dar și interdicțiile de acces pe anumite străzi.

Designul interiorului se concentrează pe confort și ambianță prin poziții variate ale scaunului (inclusiv masaj), sistem de încălzire pentru toate scaunele (atât din față, cât și din spate) și multe altele. Capacitatea de urcare este de până la 100% cu o poziție înclinată de 70%, iar în ceea ce privește consumul de carburant, acesta este de maximum 15.1 litri/ 100 km și minimum 10.9 litri/ 100 km.

Indiferent de scopurile și pasiunile pe care le ai, o mașină trebuie să poată face față diferitelor condiții atmosferice și de drum. Alege-o cu atenție și documentează-te cât mai mult înainte de achiziție și utilizare.

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
FotoJet jpg
antonia sexy jpg
cub iuliana marciuc png
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg