Mega-surpriză în Disneyland Paris. Se construiește «Regatul de gheață»

Ultima actualizare:

Vizita pe care am făcut-o recent la Disneyland Paris ne-a dezvăluit și o mare surpriză pe care mai marii parcurilor de distracţii o pregătesc în viitoarea perioadă, căci este de muncă, poate câțiva ani. Doar nu este ușor să ridici Regatul de gheață din "Frozen", orașul Arendelle de unde sunt cunoscuți Elsa, Anna sau Olaf.

Aşa va arăta Regatul de Gheaţă, din Disneyland Paris
Aşa va arăta Regatul de Gheaţă, din Disneyland Paris

În vizita de anul acesta în Walt Disney Studios Park, cel de-al doilea parc dintre cele două, ne-a atras atenția un panou uriaș în spatele căruia se lucra. Ne-am dat seama că acolo, în curând, se va ridică un regat nou, cel din "Frozen", Regatul de Gheață din orașul Arendelle.

Fanii vor avea parte de castelul Elsei, un lac ce probabil va îngheța, un munte și un oraș întreg. Se pare că toate acestea se vor construi în parcul mai mic de lângă Disneyland Paris. Și probabil că acest oraș va fi populat și de personajele din cunoscutul și îndrăgitul film de animație, adică Elsa și sora ei, Anna, Olaf, Kristoff, Hans sau Zven.

La cât de profesioniiști sunt,  ne așteptăm ca totul să fie construit în detaliu și să nu fie omis nimic niciun amănunt. S-ar părea că proiectul va costa 2,4 miliarde de dolari. Se vor construi, pe lângă palat. un munte şi un oraș cu un restaurant, locuri de plimbare, două magazine și o zonă „Meet and Greet”, unde copii își pot întâlni prințesele preferate. În plus, va exista și un lac unde te poți plimba cu vaporul, probabil și alte atracții. Restaurantul va fi un fast-food cu 250 de locuri.

Reporterul Click! a aflat detalii despre noul parc din Disneyland Paris
Reporterul Click! a aflat detalii despre noul parc din Disneyland Paris

Ce trebuie să știți înainte de a lua bilet la DisneylandParis

Dacă vrei că tu sau copii tăi să fie fericiți și bucuroși trebuie să ții cont de următoarele amănunte. Sunt mai multe agenții care oferă pachete de a ajunge la Disney însă trebuie să fi atent să nu te păcălești.

Pentru că dacă vrei să scapi de griji atunci trebuie să achiziţionezi tot pachetul dintr-un singur loc. Acesta include transportul dus - întors, avion, drumul de la aeroport la hotelulrile Dinsey cu autocarele speciale și de la hotel înapoi la aeroport, biletele de intrare în parcuri și mesele din hotel.

Toate aceste te pot duce la peste 1.000 de euro de persoană, în funcţie de familie și câte persoane sunt. Există pachete speciale de familie în care sunt incluse toate cele de mai sus.

Biletele se pot achiziționa și de la intrările în parc, însă este de preferat să le iei prin agenție. Se plătește doar intrarea în parcuri, nu și la fiecare atracție. În cazul în care este coadă și vrei să intri în față plătești o altă sumă de bani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
FotoJet (7) jpg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
Matia Corvin (© Wikimedia Commons)
image
actualitate.net
image
actualitate.net