Mesaje de Paşte pentru prieteni. Cum să-ţi surprinzi amicii

Ultima actualizare:

    Mesaje de Paşte pentru prieteni - alege cele mai inspirate sms-uri!Foto: ocartepesaptamana.ro
Mesaje de Paşte pentru prieteni - alege cele mai inspirate sms-uri!Foto: ocartepesaptamana.ro

Sărbătorile de Paşte sunt un prilej prin care fiecare dintre noi vrea să facă cele mai inspirate şi frumoase urări. Click! ţi-a pregătit o selecţie de mesaje de Paşte pentru prieteni, pe care le poţi trimite celor apropiaţi.

Sărbătorile Pascale se apropie cu paşi repezi! Surprinde-i amicii în cele mai plăcute moduri, cu cele mai inspirate mesaje de Paşte pentru prieteni!

1. Îţi urez că anul acesta, de Paşte, ce nu-ţi aduce iepuraşul, să-ţi aducă... ajutorul lui! Paşte fericit!2. Fie ca iubirea şi puterea lui Dumnezeu să îţi umple inima cu bucurie, azi şi pentru totdeauna! Hristos a Înviat!3. Fie ca toate bucuriile acestui anotimp glorios să fie ale tale! Paşte fericit!Aceastea sunt doar câteva dintre cele mai deosebite mesaje de Paşte pentru prieteni.4. Este minunat să vezi semnele Paştelui şi ale primăverii. Este minunat să cunoşti bucuria pe care ne-o aduce ziua de azi şi este minunat să am pe cineva care înseamnă atât de mult pentru mine! Îţi urez din suflet un Paşte fericit!5. Fie că Sfintele Paşti să îţi lumineze sufletul şi casa, să îţi aducă numai bucurie şi sănătate, iar Dumnezeu să te aibă în pază!6. 16 iepuraşi: 8 se spionează, 5 sunt la somnic şi frumos visează, 2 mai albiori dau cadou de sărbători, iar ultimul a citit Un Nou Paşte Fericit!7. Lumina Învierii să-ţi lumineze necunoscutele cărări ale vieţii şi să-ţi umple sufletul de bucurie şi speranţă! Paşte fericit!Iată doar câteva dintre cele mai deosebite mesaje de Paşte pentru prieteni.8. Bogăţia sufletească este darul cel mai de preţ pe care îl aduce iepuraşul, dar el mai împarte celor dragi şi alte cadouri: bucurie, voie bună, linişte şi pace! Hristos a înviat!9. Ou înroşit, miel rumenit, cozonac mărit, Paşte fericit! Fie că această sărbătoare să va aducă multă nădejde şi pace în viaţă. Paşte fericit!10. În noaptea de înviere clopotele bat, iar eu îţi spun cu drag Hristos a Înviat!

Mesaje de Paşte pentru prieteni

1. Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi odată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată.

2. 16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!

Aceastea sunt doar câteva dintre cele mai amuzante mesaje de Paşte pentru prieteni.

3. De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.

4. Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.

5. Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

Inspiră-te cu îndredere din aceste mesaje de Paşte pentru prieteni!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
image
actualitate.net
image
actualitate.net