Mii de lenjerii de pat elegante, la un singur click distanta!

Ultima actualizare:

Oferta deosebit de variata existenta pe piata articolelor pentru pat poate face dificila decizia de a cumpara una dintre acestea. Daca inainte asternuturile erau considerate doar niste banale articole de pat, azi, explozia de culori, imprimeurile si materialele folosite duc aceste lenjerii la rangul de capitani ai dormitorului.

Acestea dau tonul "muzicii" in camera in care te odihnesti. S-a demonstrat, prin cateva studii, ca somnul de calitate depinde in proportie de 80% de calitatea asternuturilor pe care le folosesti. Prospetimea unei lenjerii de pat are efect de relaxare profunda a corpului, favorizand un somn odihnitor, care iti va incarca complet bateriile

Cu siguranta nici tu nu ai scapat de sagetile stresului cotidian. Dupa o zi incarcata, mai mult sau mai putin buna, tot ce doresti la finalul ei este sa te poti cuibari in niste asternuturi, care sa-ti restabileasca indicele de confort fizic si mental. 

Atuul unei lenjerii de pat de calitate consta in materialele din care sunt confectionate. De departe, cele mai apreciate sunt cearsafurile din materiale naturale, cum ar fi: bumbacul, inul, bambusul, satinul sau matasea. Acestea permit circulatia aerului pe toata durata folosirii, fiind ideale, in special in perioadele calduroase, cand confortul termic este decisiv pentru un somn fara probleme.

Un asternut de succes trebuie sa fie placut la atingere. De cate ori ti s-a intamplat sa te indragostesti efectiv de un anumit model datorita senzatiilor placute lasate la prima atingere? Un bumbac de calitate, cu o densitate buna sau o matase diafana, un cocolino pufos sau un material finet, toate iti vor alinta simturile.

Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru achizitionarea asternuturilor confectionate din bumbac egiptean sau bumbac de Damasc. Dupa cum poate ai remarcat in vacantele tale, cele mai bune hoteluri folosesc aceste lenjerii de lux, datorita confortului de neegalat pe care il ofera. Daca vrei sa dormi ca regii, nu uita de asternuturile de calitate pe care acestia le foloseau sau le folosesc.

Daca ai probleme cu alergia si nu suporti anumite materiale, care iti agraveaza starea de sanatate, atunci poate ar trebui sa stai departe de cele realizate din fibre sintetice. Folosirea indelungata a acestora poate duce la iritatii ale pielii sau chiar la probleme cu astmul.Din gama produselor ieftine sau cu reduceri masive de pret, trebuie sa fii foarte atenta ce anume alegi. Informatiile de pe eticheta iti pot da toate datele necesare pentru a sti daca acel produs este pentru tine sau nu.

Ofertele de asternuturi fabricate prin combinarea fibrelor naturale cu cele sintetice reprezinta o alternativa buna atunci cand urmaresti raportul calitate-pret. Vanzarea in regim outlet aduce multe beneficii daca esti in cautare de lenjerii de pat de calitate superioara la preturi deosebit de avantajoase.  

Gamele deosebit de variate vin cu solutia potrivita pentru orice dormitor si orice pat. Astfel, poti achizitiona lenjerii de pat cu motive de sarbatori, practice sau elegante, unicolore sau multicolore, cu imprimeuri dintre cele mai variate, inclusiv in format 3D si 5D, care sa acopere toate gusturile indiferent de varsta.

Cu astfel de optiuni, patul tau nu va mai fi niciodata monoton. Intregul decor al camerei va capata un suflu proaspat, care sa te transpuna intr-o oaza de relaxare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net