Mitul spulberat despre legătura dintre mărimea mâinii unui bărbat şi lungimea penisului


    Nu există nicio legătură între mărimea mâinii unui bărbat şi grosimea sau lungimea penisului foto: 123RF
Nu există nicio legătură între mărimea mâinii unui bărbat şi grosimea sau lungimea penisului foto: 123RF

Deşi tradiţia orală abundă în comparaţiile făcute între mărimea mâinilor unui bărbat, a labelor picioarelor sale, a lungimii nasului şi degetelor cu părţile mai intime ale fizicului său, niciuna dintre teoriile respective nu are o acoperire reală.

Este adevărat, mulţi bărbaţi care au mâini şi picioare mari au şi membre mari, dar este la fel de probabil ca un bărbat cu penisul mare să aibă mâini mici. Sau invers.

Un studiu întreprins asupra a 104 bărbaţi cu mărimi ale labelor picioarelor cuprinse între 38,5 şi 45, care au fost examinaţi în spitalele londoneze St. Mary şi University College, a fost publicat în revista British Journal of Urology International şi a anunţat că nu există nicio legătură între lungimea labei piciorului şi grosimea sau lungimea penisului, afirmând că nu există dovezi medicale care să susţină această teorie veche şi larg răspândită.

Oamenii însă îşi doresc să creadă în ea. Noi vrem să vedem tipare chiar şi acolo unde nu există niciunul, pentru a concluziona că trupul uman a fost construit la scară precisă. Însă Mama Natură a sfidat această idée, folosind tipare aleatorii.

“Unicul mod, şi doar pe jumătate demn de crezare, de a aprecia mărimea penisului unui bărbat înainte de a-l fi văzut sau pipăit este să ascultaţi cu atenţie ce spune despre el posesorul său. De exemplu, bărbaţii care recunosc imediat că au penisul mic îl au, adesea, într-adevăr mic. Iar mulţi dintre cei care se laudă cu mărimea membrului lor şi se fălesc de parcă ar fi înzestraţi de Dumnezeu sunt frecvent bine dotaţi. Din păcate, indivizii cu penisul mare au adesea şi ego-uri uriaşe, caz în care v-ar fi mai bine dacă v-aţi da întâlnire cu tipul cu un penis mic dar cu o limbă agilă”, a spus Eve Marx în cartea sa „101 lucruri inedite despre sex”.

Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Kanye West si Julia Fox jpg
Zile libere legale în 2023
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
pele gettyimages 841963610 jpeg
Doliu in perioada Craciunului
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
image
image
image
image
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg