Monstru cu chip de om! A violat un copil de patru ani până l-a omorât


    Keith Jordan Lambing (20 de ani) a fost arestat
Keith Jordan Lambing (20 de ani) a fost arestat

Caz cutremurător în Pennsylvania, America. Un bărbat de 20 de ani a violat un băieţel de doar patru anişori. Acesta era chiar copilul iubitei sale. Cea care l-a ajutat să fugă şi să se ascundă de autorităţi este chiar mama bărbatului.

Keith Jordan Lambing (20 de ani) va sta mulţi ani după puşcărie. El este acuzat de uciderea lui Bentley Miller, un băieţel de patru ani. Keith era iubitul lui Mackenzie Peters, mama micuţului Bentley, scrie Daily Mail.

Deşi a comis o faptă abominabilă, tânărul a fost ajutat să fugă chiar de către mama sa, Kristen Herold (43 de ani). Femeia a fost arestată pentru complicitate, după ce l-a ajutat pe criminal să se ascundă.

Băieţelul a fost găsit plin de sânge, în 21 martie, într-o maşină. În autoturism se afla şi mama lui Keith, care le-a spus poliţiştilor că ea doar a luat copilul de la creşă, acesta sângera şi urma să-l ducă la tatăl său biologic. Femeia a mai spus că la un moment dat a văzut că băieţelul nu mai respiră, a tras pe dreapta şi a alertat imediat autorităţile.

Între timp, femeia i-a spus fiului să se ascundă într-o casă abandonată din Butler. În urma violului, copilul a pierdut foarte mult sânge. El a fost transportat de urgenţă la spital, însă medicii nu l-au mai putut salva.

Cei doi sunt acum încarceraţi, iar anchetatori spun că şi mama copilului ar putea fi cercetată. Aceasta era la muncă când a primit teribila veste.

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
cub andreea esca png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg