Motivul bizar pentru care nu și-a făcut duș timp de 30 de ani

Ultima actualizare:

    Timp de 30 de ani nu și-a putut face o baie ca orice om normalfoto Metro.co.uk
Timp de 30 de ani nu și-a putut face o baie ca orice om normalfoto Metro.co.uk

Care a fost cea mai lungă perioadă în care n-ați făcut un duș? O zi? O săptămână? Dar ce spuneți de 30 de ani fără a face duș? Pare de necrezut, dar se pare că nu imposibil.

Donna McMahon (35 de ani) nu s-a putut atinge de apă timp de 30 de ani din cauza fobiei pe care o avea față de aceasta - până într-o zi, când și-a înfrânt teama. Ea nu s-a mai putut apropia nici măcar de un duș după ce la vârsta de cinci ani a trecut printr-un incident care a făcut-o să fie terifiată de apă, după cum relatează Metro.co.uk.

Fiind îngrozită de lichidele care îi curg pe cap, Donna  a petrecut trei decenii chinuindu-se să-și spele părul pe porțiuni în micuță albie. Singura modalitatea prin care s-a vindecat de această fobie a fost prin hipnoză.

"La vârsta de cinci ani, mă aflam pe malul unui lac, iar un alt copil m-a împins și am căzut în apă. În timp ce mă scufundam, am crezut că tata nu va putea să mă prindă și că mă voi ineca. Timp de 30 de ani, m-am spălat atât de superficial încât apa abia dacă-mi atingea picioarele. Mă simt așa ușurată că acel capitol din viața mea s-a încheiat."

image
image
image
image
image
image
catalin chereches  1280x720 jpg
incendiu  jpg
Printesa Latifa jpeg
Teatru
inel Kate Middleton (3) jpg
betisoare ct captura video jpg
bivolaru 0 jpeg
plane 885321 1280 jpg