Motivul incredibil pentru care această tânără și-a scos virginitatea la licitație pe Internet


    Și-a scos virginitatea la licitație pe InternetFoto Metro.co.uk
Și-a scos virginitatea la licitație pe InternetFoto Metro.co.uk

Tot mai multe tinere aleg să-și scoată la licitație virginitatea pe Internet din diverse motive. Există și bărbați care recurg la această metodă - se poate spune chiar că a devenit o modă, mai ales când dincolo de glumele de rigoare, poți obține anumite beneficii.

Ariana, o studentă rusoaică de 20 de ani și-a scos virginitatea la licitație pe Internet pentru a aduna cât mai mulți bani pentru a-și putea plăti studiile în străinătate, informează Metro.co.uk. Frumoasa roșcată a publicat o sumă destul de îndrăzneață - nu se va oferi niciunui bărbat pentru o sumă mai mică de 151.400 de euro.

Își vinde virginitatea pe bani grei pentru a-și plăti studiile de medicină în străinătate
Își vinde virginitatea pe bani grei pentru a-și plăti studiile de medicină în străinătate

Cu toate că a căutat și alte modalități de a câștiga bani, vânzarea virginității este cea mai simplă cale de a face o avere. "Mulți studenți se confruntă cu numeroase probleme în timpul studiilor. Trebuie să muncești pentru a-ți putea plăti educația. Vreau să mă mut în altă țară pentru a studia medicina. Universitatea va fi foarte scumpă și chiria, asemenea. Îmi imaginez că a trăi într-o altă țară va fi foarte dificil, dar nu vreau să am datorii pentru a mă putea concentra pe studiile medicale", a declarat Ariana.

În plus, tânăra nu este singură în această afacere. Lolita, cea mai bună prietenă a Arianei, și-a scos și ea virginitatea la licitație pentru aceeași sumă de pornire. Ea spune că a așteptat atât pentru a se oferi bărbatului potrivit, dar acest lucru nu s-a întâmplat. "De ce am așteptat atât de mult? Ei bine, de ce să-mi pierd virginitatea cu cineva care mi-ar frânge inima mai târziu?"

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO