Motocicleta asta merge cu bere! Ce viteză poate să atingă

Când te gândești la motocicletele alimentate cu abur, probabil că te aștepți să fie vorba despre un vehicul de pe vremuri. În acest caz, te-ai înșela, pentru că este, de fapt, vorba despre o motocicletă construită recent, într-un garaj din Minnesota, care este alimentată de abur generat dintr-un rezervor plin de bere. Inventatorul este nimeni altul decât legendarul Ky Michaelson, supranumit „Omul-rachetă”.

Motocicleta are un rezervor de 53 de litri (foto: captura video)
Motocicleta are un rezervor de 53 de litri (foto: captura video)

«Este o creație unică»    

Americanul a explicat că vehiculul are un rezervor cu o capacitate de 53 de litri, cu o bobină de încălzire în loc de un motor pe gaz. Berea se încălzește până la 300 de grade, apoi devine abur care propulsează astfel motocicleta.

Prețul benzinei este în continuă creștere. Eu nu beau bere, așa că nu m-am putut gândi la ceva mai bun decât s-o folosesc pentru combustibil. Este o creație unică. Îmi place să fac ceea ce alții nu au încercat până acum”, a spus Michaelson pentru postul de știri american Fox9. Conform estimărilor lui Michaelson, această motocicletă inedită ar trebui, teoretic, să poată atinge o viteză maximă de aproximativ 240 km pe oră- dar el nu a testat-o ​​încă. Ky, care are o avere de 5 milioane de dolari, speră să-i verifice adevăratele capacități în curând, pe o pistă profesională. Până acum, a dus motocicleta la spectacole locale și a câștigat premii, dar nu s-a plimbat cu ea prin cartier.

Fiul lui Michaelson, Buddy, a spus că motocicleta ar putea fi adaptată să funcționeze cu aproape orice băutură: „Ar putea fi orice fel de lichid. De exemplu energizant sau cafea, de ce nu?”. Tatăl și fiul au spus că motocicleta va avea o casă permanentă în muzeul de invenții al lui Michaelson. De-a lungul anilor, el a fost autorul unor invenții incredibile, de la o toaletă-rachetă la o cafetieră care are un motor cu reacție. În trecut, Ky a avut și propria emisiune TV, intitulată „Cele mai spectaculoase cascadorii din lume”, și a lucrat și pentru multe producții de la Hollywood, printre care „Drop Dead Fred” și „Trauma”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net