Nu are iubit din cauza sânilor uriași. Cum arată tânăra care a cheltuit 30.000 $ ca să aibă cupa H la sutien

Ultima actualizare:

    Yvonne Bar are 26 de ani și este din Germaniafoto: Profimedia
Yvonne Bar are 26 de ani și este din Germaniafoto: Profimedia

Yvonne Bar are 26 de ani, este din Frankfurt, Germania, și a realizat că este mai convenabil să lucreze ca model pe Internet decât într-o bancă, așa că și-a dat demisia. Din 2013 a început să își rezolve din marile complexe, sânii mici și fundul plat, așa cum ea însăși se descria. Unde a ajuns? La trei implanturi cu silicon, un lifting al posteriorului și injecții cu botox, pentru care a plătit suma de 30.000 de dolari. Acum se admiră în oglindă, dar regretă că nici un bărbat nu se apropie de ea: "Sunt intimidați"!

Transformarea lui Ivonne a început în 2013, cu prima operație de mărire a sânilor, când a trecut de la cupa A, la H! "Am fost mereu de părere că femeile cu forme sunt cele mai frumoase. Pentru mine, o femeie trebuie să aibă sâni mari. Am fost mereu foarte complexată, la școală am fost tot timpul tachinată că nu am sâni, mi se spunea <<băiețelul>>. Când am avut primul iubit, dormeam mereu cu sutienul cu push-up și evitam să merg la piscină sau la plajă. Îmi plac femeile cu forme, mi se pare foarte feminin. Îmi plac femeile exotice, cu păr lung, negru, genul Kim Kardashian", a povestit Yvonne Bar pentru uniland.co.uk.

Yvonne a învestit 30.000 de dolari în corpul ei
Yvonne a învestit 30.000 de dolari în corpul ei

Acum problema e alta pentru bruneta cu sâni imenși și cu fund de braziliancă. Bustul ei este mult prea mare, iar bărbații evită să o abordeze pentru o relație serioasă. Ceea ce îi provoacă o teribilă suferință tinerei de 26 de ani.

Yvonne este model pe site-ul OnlyFans, o rețea socială cu conținut pentru adulți
Yvonne este model pe site-ul OnlyFans, o rețea socială cu conținut pentru adulți

"Uneori e foarte stresant, pentru că trebuie să dovedesc că sunt o persoană cu principii, cu anumite standarde. Oamenii nu mă percep așa, doar pentru că am sânii mari. Ceea ce e o prostie. Dar o mulțime de bărbați din lumea întreagă sunt fascinați de cum arăt și mă contactează pe rețelele sociale. Este însă foarte greu să pot dezvolta o relație serioasă. Mi-a plăcea foarte mult, dar cred că băieții buni sunt intimidați de mine. Atrag doar bărbați care vor companie de-o seară sau bărbați celebri, bogați, dar instabili. Iar mie nu imi plac astfel de realții, eu vreau ceva serios", s-a plâns biata Yvonne pentru sursa citată.

Citește și:

Modelul cu cei mai mari sâni naturali a înnebunit internetul! Poartă cupa F la sutien

Andreea Marin, mai sexy ca niciodată! Și-a lăsat sânii să se vadă printr-un costum de baie mulat și decoltat

image
image
image
image
image
image
profesor acuzat abuz jpg
insula grecia jpg
FotoJet (14) jpg
curent electric jpg
europe 3483539 1280 jpg
bread 2178874 1280 jpg
autumn 1758194 1280 jpg
tuica jpg