Nu intra într-o relaţie sperând că partenerul se va schimba. Cel mai adesea acest lucru nu se întâmplă


    Femeile greşesc încercând să-şi schimbe partenerulfoto: Pixabay.com
Femeile greşesc încercând să-şi schimbe partenerulfoto: Pixabay.com

Femeile, de cele mai multe ori, greşesc încercând să-şi schimbe partenerul. La început eşti atrasă de nişte calităţi esenţiale pe care le are iar pe restul te gândeşti că tu, cu farmecele tale feminine, le vei schimba în el. Te vei argumenta, te vei justifica, dar nu pe limba lui. Dacă vrei o pisică, nu îţi lua un căţel pe care să-îl dresezi să fie pisică. Nu intra într-o relaţie sperând că el se va schimba. De cele mai multe ori acest lucru nu se va întâmpla.

Suntem astfel construiţi încât fericirea nu te impulsionează către schimbare. Câţi se trezesc dimineaţa întrebându-se: ce aş putea să îmbunătăţesc astăzi la mine? Nu, schimbarea vine de obicei în urma unei suferinţe profunde, din confruntarea cu stresul şi neînţelegerea de sine, de ceilalţi sau a vieţii.

Învaţă să iubeşti sau să tolerezi aspecte ce ai vrea să le schimbi. Stai la o discuţie foarte sinceră cu tine însăţi şi întreabă-te dacă îţi este suficient ceea ce iubeşti la el ca să poţi tolera aspectele pe care nu le va schimba, cel mai probabil niciodată.

Reproşurile pe care i le vei face, chiar dacă întemeiate, vor eroda romantismul şi pasiunea. Treptat, dezvolţi o relaţie de dragoste, ură din care îţi va fi greu să ieşi. El se va imuniza la reproşurile tale şi cel mai probabil se va retrage în lumea lui, fără să-ţi mai acorde vreo atenţie.

shutterstock 1833215881 jpg
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
cub elena merișoreanu (1) png
tirhritcu jpg
Horoscop FOTO Shutterstock (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg