Nu-l mai atrag dacă merge la masaj erotic?

simeon stalpnicul png
Scrie-ne ce probleme ai în amoFoto: Click!

Doina este o tânără căsătorită. Vrea să ştie dacă soţul o înşală, fiindcă acesta merge la un

mă numesc Doina. Sunt căsătorită de aproximativ patru ani şi am crezut că sunt cea mai fericită femeie din lume, până când am găsit în buzunarul de la sacoul soţului meu o carte de vizită de la un salon de masaj erotic. Când l-am întrebat ce caută această carte de vizită în buzunarul lui, mi-a spus că îi place să mergă la masaj erotic fiindcă îl relaxează şi că nu ar trebui să-mi fac griji. Spune-mi, te rog, dacă este normal să mergi la un salon de masaj erotic când eşti căsătorit şi pretinzi că îţi iubeşti soţia foarte mult.”

Dragă Doina, îţi mulţumesc pentru scrisoare şi pentru că ai încredere în sfaturile mele. Eu cred că nu ar trebui să-ţi faci prea multe griji în ceea ce priveşte sentimentele pe care soţul tău le are pentru tine. El nu a negat sub nici o formă faptul că merge la masaj erotic cu atât mai mult că ţi-a spus că îi place şi îl relaxează.

Gândeşte-te că masajul erotic poate fi elementul de noutate în viaţa voastră intimă, poate fi un bun preludiu care să vă revigoreze dorinţa de a face sex. Iar ca să ai o relaţie de durată lângă partenerul tău, pe lângă iubire trebuie să învăţaţi să comunicaţi, să vă oferiţi libertate şi să vă surprindeţi mereu.

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (1) jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg
catedrala 3 jpg