O capră fugită de acasă a primit o medalie la un maraton

O capră a fugit de acasă din Newfoundland and Labrador, din Canada, și a alergat cinci kilometri, într-un semimaraton local. Heidi Taylor a explicat că animalul ei de companie, în vârstă de 10 ani, pe nume Joshua, s-a entuziasmat când alergătorii de la semimaratonul Conception Bay South T'Railway Trek au trecut pe lângă curtea lor.

Capra Joshua a devenit o vedetă locală

Capra Joshua a alergat 5 km și a primit o medalie
Capra Joshua a alergat 5 km (Foto: Facebook)

Astfel, Joshua s-a hotărât să alerge după ei. Capra a reușit să se elibereze singură din lanțul în care era ținută, conform site-ului upi.com. Taylor a cerut ajutor pe rețelele de socializare și a spus că a văzut poze cu Joshua pe Facebook. Un participat la maraton i-a dat femeii locația exactă a animalului său. Ea l-a prins și l-a băgat în mașină, dar a aflat că între timp capra devenise o vedetă printre colegii săi alergători. Aceștia și-au dorit ca aceasta să termine cursa alături de ei.

Joshua este foarte prietenos

„Am condus pe lângă el și ce am văzut mi s-a părut ireal. Dacă o capră merita să fie iubită atât de mult, cu siguranță el este cel potrivit - pentru că Joshua este extrem de dulce", a spus stăpâna lui Joshua pentru CBC News.

Stăpâna l-a condus la linia de sosire și l-a lăsat să finalizeze cursa. Joshua a primit inclusiv o medalie de participare, iar concurenții s-au aliniat pentru a face fotografii cu el.. „Alăturați-vă nouă pentru a-l felicita pe Joshua pentru prima sa cursă”, au scris oficialii Town of Conception Bay South pe rețelele de socializare. 

Joshua obișnuiește să pască pe o plantație de dovleci care aparține lui Taylor. La câteva zile după cursă, oamenii s-au oprit în acea zonă pentru a-i aduce lui Joshua mere și pâine. Iar când câmpul de dovleac se va deschide în această toamnă, Joshua își va purta medalia pentru ca vizitatorii să vină să-l vadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bataie intre doctorite jpg
muraturi freepik png
crestere salarii jpg
mihaela bilic instagram jpg
toma gheorghe cel mai batran criminal in serie din romania jpg
prosoape jpg
crizanteme istock jpg
vegetables 5992673 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net