Capra Chupacabrah te învață să faci surf!

Faceți cunoștință cu Chupacabrah, o capră mică de culoare neagră care este „instructor” de surf, în California. Animalul, în vârstă de un an, îi ajută pe începători să prindă curaj. Adoră apa și stă pe placa de surf ca o adevărată profesionistă, iar asta le dă încredere oamenilor care vor să învețe acest sport nautic.

Capra Chupacabrah le arată începătorilor cum se stă pe placa de surf
Căprița Chupacabrah le arată începătorilor cum se stă pe placa de surf (Foto: AFP)

Pe o placă de surf gonflabilă în apele californiene, surferii începători Rebekah Abern și Elizabeth French vâslesc pentru a prinde un val, sub atentia instructorului lor neobișnuit, Chupacabrah.

Această rumegătoare este o parte integrantă a lecției lor de surf, de pe plaja Pismo. Ea le arată fără efort poziția relaxată necesară pentru a sta pe placă, chiar și pe valurile agitate. „Capra face surf mult mai bine decât mine”, a spus Abern râzând. „A avut poziționarea perfectă și poți să-ți dai seama că nu e prima dată când o face. .Se vede clar că îi place mult să facă surf”. 

Instructorul de surf Joseph Dana McGregor a venit cu ideea de a folosi caprele la lecțiile de surf. „Au un echilibru incredibil. Ele au acele copite care le permit să se agațe de placa de surf”, a explicat el, potrivit Yahoo News!. De-a lungul anilor, McGregor, fost fotbalist din Major League, a avut o serie de capre alături de care s-a bucurat de aventurile acvatice. Ele au apărut, de asemenea, în videoclipuri pe YouTube și chiar în două cărți pentru copii scrise de el, McGregor câștigându-și poate inevitabil porecla de „The Goatfather” („Tatăl caprelor”).

„Chemarea mea este să aduc bucurie oamenilor. Și fac asta cu ajutorul caprelor și al surfingului. Oamenii se simt inspirați. Își spun: dacă o capră poate face asta, înseamnă că și eu pot să o fac!", a explicat el.

McGregor este o figură cunoscută în orașul său de 8.000 de locuitori, însoțit aproape oriunde merge de caprele sale -- într-o mașină cu plăcuța de înmatriculare SRFGOAT. (goat este cuvântul englezesc pentru capră).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
viitura sat slatioara 2 1024x576 jpg
sex jpg
zarug lorelai asia expresz jpeg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
f86f6691 60b5 4a3c a365 aa8e678c0156 (1) jpeg
NZ9TprqoX8S 3L jpg
image png
Mirosuri neplacute Asa poti avea o casa parfumata si primitoare  Sursa foto shutterstock 1892880535 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net